luni, 18 ianuarie 2010

Terance Jay - One Blood Brothers


O melodie fantezista dintr-un film real, "Green Street Hooligans". Melodia vorbeste despre valori cum ar fi camaraderia, curajul, onoarea si respectul, valori pe care din pacate unii nu le vom cunoaste niciodata. Te relaxeaza, dar in acelasi timp te si motiveaza sa vezi dincolo de grijile si problemele tale. Sa simti cu adevarat cum e cand ai un frate langa tine, si mai important, ca tu esti acolo pentru el. Promit ca data viitoare sa fiu mai "viu". Enjoy!
- Music should never be harmless -

2 comentarii:

Cata O spunea...

Nice.. e un fel de cover dupa Dire Straits - Brothers in arms, dar cu alte cuvinte.. E foarte interesanta paralela daca stai sa te gandesti, intre soldati si hooligans. Si unii si altii au nevoie sa simta valorile despre care vorbesti ca sa poata merge mai departe..

Busu spunea...

Cat mi-a placut filmul asta, dupa ce l-am vazut am avut pornirea sa ies in strada si sa bat orice gaseam. Doar Fight Club cred ca a mai reusit sa convinga ca violenta este ceva "benefic" si ca uneori trebuie sa lasi aerul fierbinte sa iasa afara. Iar daca imbraci totul intr-un scop "nobil", este de-a deptul fascinant.

Trimiteți un comentariu