joi, 18 martie 2010

Beautiful South -- Manchester & A little time & One last love song

... si trei melodii care-mi plac mult de tot, montante si ... universale cumva, as zice, desi aparent par destul de "locale"... iata-le, in ordinea crescanda a preferintelor:



apoi:



si in fine:


Beautiful_South_-_One_Last_Lovesong.wmv - MyVideo

Parca au o melancolie... optimista... sau un optimism ce iese la suprafata spre final, in ciuda melancoliei omniprezente...

6 comentarii:

Ema spunea...

azi e clar o zi ciudata; tind sa-mi placa unele melodii postate de voi mult mai mult decat imi plac piesele mele... in ritmul asta n-o sa pot tine pasul sa le iau pe toate de pe net si sa le pun pe mp3... sa mai scadem ritmul, maine ce mai ascult nou?!

Liliana spunea...

PrePay and postapaid news...:)

Ema spunea...

ce voiam sa zic de fapt e ca am inceput sa ascult de la coada la cap si aceasta ultima piesa imi zbarleste pielea... iar fata in costum de iepuras cu fundita e delicioasa :-)

Cata O spunea...

tocmai ma gandeam sa spun: "excelent, mi-e si rusine sa mai postez" cand am citit commentul Emei..gand la gand, desi, apropo de iepurasi, sambata n-ai vrut sa te deghizezi intr-unul.. :(

Ema spunea...

ei, hai, nu fi trist! uite, iti promit ca daca iau examenul din vara ma deghizez intr-unul si merg asa cu tine pe strada :-)

Cata O spunea...

de abia astept

bai, imi place a doua, prima e mai patriotica, ultima mai poetica...dar a doua e de viata asa si ca intonatie si ca mesaj.. e un fel de Hit the road jack :)

Trimiteți un comentariu