marți, 30 martie 2010

Where Do You Go To My Lovely - Peter Sarstedt

... pour boucler la boucle referitoare la pictura si la prinderea iubirii in cantece (inspirat, pe o cale cumva intortocheata de "Starry Starry Night"):



(the video can be safely ignored, it's rather blunt)

8 comentarii:

Ema spunea...

iarta-ma te rog ca am schimbat denumirea postarii, sper ca e corect... imi place foarte mult si mi-era teama ca nu o mai gasesc ulterior cand vreau s-o mai ascult... de fapt va rog pe toti daca ati putea sa denumiti postarile cu numele artistului sau al melodiei... ar fi mult mai usor de gasit la nevoie :-) si credeti-ma ca de multe ori cand am chef de muzica buna dau play de pe blog

Cata O spunea...

eu as pleda pentru libertate artistica totusi..

Liliana spunea...

poate gasim o solutie de mijloc...

Busu spunea...

si eu as prefera libertatea de exprimare (mai ales ca poti veni cu chestii sugestive in titlu), desi inteleg si punctul de vedere al Emei.

@ema cum te ajuta pe tine numele melodiei in titlu? Intreb pentru ca daca o cauti cu search, putem face o "regula" ca titlul sa apara in corpul postarii - search-ul functioneaza si acolo.
Iar daca te ghidezi dupa arhiva, presupun ca putem trece numele melodiei in titlu si in corpul mesajului exprimare libera.

Propun un vot, dar dupa ce ne lamuresti.

Eventual si alte sugestii ..

Ema spunea...

eu ma uit mereu in arhiva fie dupa denumirea melodiei fie dupa numele artistului

si eu sunt pt exprimare libera dar ma gandeam ca poate facem sa fie si functional asa pe termen mai lung... aveam in gand viitorul blogului :-)

eu cred ca putem sa ne exprimam liber si creativ in corpul mesajului iar titlul sa-l avem standardizat pt posteritate - e o propunere doar

daca sunt si altele cu atat mai bine

Liliana spunea...

ar fi bine sa existe si denumirea melodiei in titlu, alaturi de ce vrea sa spuna autorul despre ea.

ma gandesc ca doar titlul + solistul/formatia ar duce la un playlist banal.

insa poate pe viitor vor fi multi care vor intra si vor asculta:D si le va fi mai usor sa recunoasca si sa gaseasca..

marturisesc ca si eu stau cu castile si ascult de pe blog si mi-e mai usor cu denumire...:)

vlad popic spunea...

Ema, mi se pare o idee excelenta propunerea, désormais voi incerca sa ma conformez !;-) ... Cu "amendamentul" ca am putea sa facem asa incat titlul post-urilor sa *contina* titlul si autorul melodiei, dar eventual si alte elemente (mai perso-creative asa), pe langa...;;-) Ce ziceti? :-)

Cata O spunea...

eventual sa schimbam titlul, sau autorul..:)

Trimiteți un comentariu