joi, 18 martie 2010

Run Lola Run



un film la care am intrat in sala acum vreo 2 ani fara sa stiu ca l-am mai vazut o data.. si l-am mai vazut odata. in viata lucrurile se repeta cand nu te astepti :), ca si in istorie, ca si in muzica..ca si in.. am ramas fara exemple.. ma ajuta cineva?

8 comentarii:

Liliana spunea...

....in moda:D

draguta rau melodia, dar ce dimineata energica:)

Busu spunea...

Despre asta era si filmul parca, nu? Se repeta ziua ei si trebuia sa-l salveze pe gagiu .. au inceput nemtalaii de la o vreme sa faca niste filme f misto. Cel mai recent vazut pe care il recomand este Die Welle, http://uk.imdb.com/title/tt1063669/ .

vlad popic spunea...

Da, foarte bun "Die Welle"; il recomand si eu fara rezerve! Dar si "Renn, Lola Renn!" foarte bun, John, cred ca una din cele doua dati l-am vazut impreuna; cred ca prima!:-)
Iar melodia, foarte sugestiva!
A propos de filme nemtesti, cel mai tare film din 2009 mi s-a parut tot unul german, Das Weisse Band (The white ribbon), al lui Michael Haneke; sa spun excelent as exprima prea putin!

Busu spunea...

@popic il am si eu in coada de asteptare, este inca acolo pentru ca am citit pe imdb ceva legat de copii abuzati prin film. Adica stiu ca tu te-ai uitat pana la la capat si la Antichrist, ale carui scene violente eu le-am gasit total inutile.

vlad popic spunea...

@Busu: de acord cu Antichrist si gratuitatea scenelor violente dinspre final (si eu am intors capul din calea unora dintre ele)... Dar in Das Weisse Band nu apare nimic explicit - e mai degraba un joc al sugestiilor, o atmosfera

Ema spunea...

mie mi-a placut la nebunie run, Lola, run si chiar m-ati facut curioasa sa le vad pe celelalte dar daca ziceti ca-s cu scene violente cred ca o sa zic pas ca nu le suport... eu plang si la desene animate, cand se pierde dalmatianul sau la orient express, iar daca e ceva mai socant mai si visez...

Busu spunea...

atunci, o sa-l vad :)

Cata O spunea...

in der weisse band.. e de ajuns sa vezi o scena, un tablou, un portret.. e foarte visual si bine jucat, mi-e imi place scena cu bicicleta ;)

Trimiteți un comentariu