duminică, 11 aprilie 2010

I am sailing - Rod Stewart

un cantec care imi aminteste inceputul de domeniul maritim al activitatii mele de om mare:)
marturisesc ca frumoasele cuvinte ale lui Vlad la adresa marii mi-au rascolit amintirile de fiecare data...si mai ales ca am inteles ca you're "sailing" back home in May, I hope you like it...:)

5 comentarii:

Cata O spunea...

foarte frumos Lili, stiu ca Vlad nu se omoara dupa Rod, dar melodia merita promovata.. uite am cautat ceva si am gasit un cover instrumental..

http://www.youtube.com/watch?v=gpo1VuIRiHo

Liliana spunea...

draguta la acordeon, intr-adevar...
dar eu cred ca si rod aduce valoare cantecului...

vlad popic spunea...

@Liliana: "domeniul maritim al activitatii [tale] de om mare?" C'est-à-dire ? :-)
Dar imi place; Rod Stewart imi ramane foarte drag (de altfel si pusesem mai demult o postare cu "In the rhythm of my heart") si, desi nu am facut prea mult caz in ultimii ani, imi era foarte apropiat in copilarie si in preajma adolescentei (cat nu am cantat si fredonat si melodia amintita, si cea postata aici si "Da ya think I'm sexy", si altele, gen "When I need you" -- cover'ul lui Rod Stewart e preferatul meu intre toate versiunile: http://www.youtube.com/watch?v=y9Zczm7wSzI :-) ) Dar in ultima vreme, e drept, nu am mai revenit la el... asa ca postarea de aici mi-a trezit multe amintiri! :-)

Una din preferatele mele ramane si azi: http://www.youtube.com/watch?v=TEoc13bwCw0 (adica versiunea respectiva! :-) )

Liliana spunea...

@vlad
adica primul meu job a fost legat de vapoare, era o linie maritima, prima din Ro (meaning a very large ferryboat) ce facea curse regulate Ro-Turcia-Grecia si eram inconjurata de pasionati de acvatic...il tin minte pe seful meu care zicea mereu ca el nu inoata, el face dragoste cu marea:D (poate nu trebuia sa spun); eram niste nebuni

deci eu nu stiam ca When I need you este al lui Rod:) mersi; haios si in Maggie; arata ca Bono:D

@cata
:P vezi ca ii place?

Liliana spunea...

voiam sa zic ca Sonny al lui Cher, am nimerit Bono

Trimiteți un comentariu