miercuri, 5 mai 2010

Pavlov's Dog - Julia



uite, echivalentul meu mai adolescentin la Jessica, love.. e mai idolatrizant asa, si mai putin blazat.. e acolo.. dar totusi in acelasi stil post-post factum, ne post-factum, sau, pentru cei cu imaginatie bogata, chiar post ne-factum.. bine, acuma ceva ceva a fost.. oricum interesant de pus fata in fata Julia cu Jessica.. cred ca Julia e un pic mai tanara si mai infumurata in timp ce Jessica e mai inteleapta.. eh si in fond, la ce le-a folosit, ca de lipsit la apel lipsesc amandoua..

2 comentarii:

vlad popic spunea...

Jessica est une coeurophage derrière les draps parisiens... dar Julia e inca Ruby tuesday... le désenchentement vient avec la fortune du temps... :-)

Adica, ce vreau sa zic pe scurt, parca Julia e la momentul evocat de menestrelul Jessicai, care de fapt isi face auzita aici latura feminina ce tentativ se intrece pe sine in clarviziune inversata: scrutand nostalgia chistoacelor demult reci, face ca Iona in final...

Cata O spunea...

intotdeauna exista o dorinta de razbunare pe pestele care te-a inghitit (scuzati cacofonia) pentru ca ai impresia ca el te-a scos la produs, cand de fapt de cele mai multe ori ti-ai facut-o cu mana ta, in dorinta unei ascensiuni rapide, sigure, orgasmice. in contextul asta nu e bine sa musti mana care te-a hranit, sa tai burta care te-a mancat, etc., caci pasul de la canibalism la auto-canibalism este scurt, ca tot se vorbeste in Iona de o sinucidere. de cate ori nemultumirile noastre nu le proiectam in exterior si spunem: trebuie sa trec la o noua etapa in viata mea, etc. evident ca atunci cand sari din lac in put, o s-o canti pe Jessica, contempland din put, iar atunci cand vrei sa te intorci in lac, canti Julia, stand pe malul lacului, cautand intrarea. Mi-e imi place ce frumos suna: "Julia, you've set the standards for me" adica lacul, inca posibil, de ce nu si marea), de cealalta parte "Jessica love, the dreams that we had" adica acuma suntem in put, si nu mai vedem lacul, slabe sanse, nici macar nu ma mai zbat, mai jos de atat nu se poate, de iesit e cam greu.

Trimiteți un comentariu