joi, 13 mai 2010

Portishead - Glory box



She wants a reason :)

3 comentarii:

Liliana spunea...

she deserves...:) even more than one...

Cata O spunea...

well, asta e ca si cum ti-ai dori sa fii angajat cu credit la banca, sau sa fi supus unui anumit cult, sa fii muritor, sa te autodevorezi, sa-ti faci rau singur pentru ca apoi sa simti ca esti mai fericit.. sau sa asculti pink floyd, sau.. sa gatesti singur pentru doua persoane..eu vin si intreb ce-ti rapeste calitatea de a fi femeie, cand vrei si cum vrei..nici macar calitatea de a fi barbat

si din intamplator sugestiv intitulatul album "territorial pissings", iata un motiv foarte bun, desi usor fetisist, de a fi femeie..

http://www.youtube.com/watch?v=z56HqQYWReI

be a woman, be what you want to be.. no recess..watch parfum de femeie, nu stiu.. you're in high school again.. you're crazy !

in fine, pentru cei care au inteles ce zice Kurt de data asta :).. femeia nu reprezinta un motiv in sine, ci un mijloc pentru infaptuirea unui ideal si mai inalt, asa cum bine a subliniat si Adi, de procreere, si nu are nevoie de un motiv, pentru ca ea insasi este un motiv, un sens, o directie, o menire, statornica si minunata.. am avut aceasta revelatie acum multi ani intr-o catedrala catolica privind o icoana a fecioarei Maria, evident, cu pruncul in brate..

apropo, vioara seamana cu SummerTime.. adica coapta, bogata.. your daddy is rich, and you're ma' is good lookin'

Ema spunea...

minunata piesa, merge cu niste whisky si o lumina difuza, poate si putin fum

Trimiteți un comentariu