luni, 31 mai 2010

REM - It's the end of the world..



o melodie de luni, cand paradoxal, in loc sa inceapa, totul se termina..

2 comentarii:

Len spunea...

And I Feel Fine, graieste Michael Stipe dupa ce anunta apocalipsa. Asa ca, nu se termina nimic, abia acum incepe. Imi place partea asta:
"Save yourself, serve yourself
World serves its own needs
Listen to your heartbeat, dummy
With the rapture and the revered and the right, right
You vitriolic, patriotic, slam, fight, bright light, feeling pretty psyched" :))) Postmodernist cat incape. Am auzit ca o groaza de texte i se aratau in vis.

Cata O spunea...

ah, thx for lyrics .. eu ascultam doar refrenul :)

am fost constient numai de acel twist of verse "and I feel fine" pe care n-aveam cum sa-l ratez, dar mi-a placut sa scot din context doar inceputul, adica sfarsitul lumii, poate ca o provocare pentru optimisti, sau poate n-am inteles eu tot mesajul.. adica cum adica.. vine apocalipsa si pe mine ma doare-n spitz? poate ca asta ar fi de fapt apocalipsa.. e un fel de autoironie a propriului egoism, in care vina e aruncata ca de obicei pe cei care nu pot raspunde, cum ar fi mama natura, proiectie a raului din noi. "pai de ce sa fiu bun cand lumea e rea?". Cine a fost cu mine bun, Ema, Valeriu ? :) sigur ca acest egoism e dulce, e scuzabil, si e o buna cale de a da din coate ca sa progresezi, dar duce la singuratate, superficialitate si pierderea vocii :). ce este dealtfel postmodernismul decat incercarea de a recompune cioburile unei oglinzi sparte..

Trimiteți un comentariu