marți, 4 mai 2010

Tot de vacanta... altfel: Harpo -- Jessica

Ma impresionase foarte tare, la un moment dat, in concert cu doua carti (pentru mine foarte apropiate una de alta), citite intr-o vacanta, ambele mai degraba "politice", desi cu topic-uri si registre (aparent) foarte diferite: "Never let me go" a lui Kazuo Ishiguro si "Desertul de fier" al lui Nicolae Melinescu

5 comentarii:

Ema spunea...

:-)
nu stiu de ce dar melodia asta se leaga in mintea mea de ceva ce am aflat azi - un nene care la 15 ani si-a scris pe o lista 127 de dorinte si pana la 50 si-a indeplinit vreo 100

http://www.johngoddard.info/life_list.htm

Cata O spunea...

asta cu goal-achieving e o chestie usor inumana, si contrazice ideea de a trai in prezent, pentru ca proiectandu-te pe tine in timp asa, desfasurat ca un papirus, de fapt te auto-anulezi..mi-e imi aduce aminte de tatal lui Little Miss Sunshine..care failuia in continuu si ma facea sa rad cu acea familie-societate success driven a lui.. eu prefer un ideal nerealizabil unei serii de successuri fail-uite.. in fine, ramane de discutat..

btw, very nice song

Busu spunea...

@misto pe unde a tot fost nenea ala, cred ca este grozav sa vezi atatea locuri; m-a amuzat ca lista lui avea puse laolalta dorinte ca : "marry and have kids" si "light a match with .22 rifle" :))

Busu spunea...

@john sunt de acord cu tine .. cred ca unii oameni au nevoie sa-si seteze aceste "goals"; nu stiu de ce, dar am vazut ca pentru unii este musai !

vlad popic spunea...

O alta posibilitate ar fi sa stabilim scopuri pe care sa nu le dorim atinse, dar sa le atingem quand même, sau sa atingem altele, rezultate tocmai din incercarea de a nu le atinge pe primele... Ma intreb cum ar putea arata o asemenea lista... Ô, les rêves... :-)

Trimiteți un comentariu