marți, 6 iulie 2010

Manifest pentru munca

In note grave, de data aceasta.
Sa ne reamintim ca e bine ca muncim totusi. Mai ales daca ne place ceea ce facem.
Sau macar pentru ca dorinta de vacanta capata sens doar asa...




Intrebare personala: unde au disparut barbatii adevarati din muzica? metrosexualii, efeminatii, emo si ciudatatzeii nu intra in categoria asta, in ceea ce ma priveste. mi-as dori sa vad cantand mai multi domni cum sunt cei doi de mai sus :)

8 comentarii:

Cata O spunea...

of, care-i treaba cu munca, ca parca e la congresul CC al PCR..

Busu spunea...

probabil deoarece cu cat un tip e mai "barbat adevarat" cu atat este mai nepriceput in muzica

na ca m-am bagat si eu, fara nici macar sa stiu ce inseamna "barbat adevarat" pentru tine

oricum de notat ca si nenea asta are ditamai cercelul in urechea dreapta iar cum in urechea stanga nu am vazut alt cercel, deja bate spre ciudatel ...

then again : cum recunosti tu un barbat adevarat? :)

Cata O spunea...

hey, s-au sters comentariile aici sau m-am tampit eu?

Len spunea...

Haide, fantezie cu cercei... de ce trebuie sa fie toata lumea atat de conventionala! Gata, daca imi pun cercel in dreapta, s-a terminat, sunt homalau. Nu mi se pare corect. Adica de ce sa nu ai dreptul sa-ti pui ditamai cercelul in urechea dreapta, doar asa, ca n-ai chef sa-ti pui in stanga. Mda, oricum, as zice ca iar vorbim de identitati sexuale contemporane... mult prea nedefinite, sau cel putin asta cred eu. Chiar, ce inseamna barbat adevarat, Dina?

Busu spunea...

@john da, e dubios ce face blogger la acest post legat de comentarii .. de fapt sunt toate aici dar nu le afiseaza unori

@len de ce sa-ti pui ditamai cercelul in orice ureche ? iar trecand de asta, tocmai, este un gest recunoscut, ca iti pui in dreapta ca sa te anunti ca esti homalau (tare asta cu homalau); adica e o facilitate a conventionalului, un mod de a te anunta: hey, sunt homalau; plus ca nu se termina nimic :):) de abia incepe!

cat despre identitatile sexuale contemporane sunt total de acord; si intr-un fel este aceasi reactie asupra "conventionalului" pe care ai invocat-o tu legat de cercel .. de ce sa am par pe piept si sa fiu curajos, cand pot sa fiu ras pe picioare, cu gentuta, ca asa am chef :)

Dina spunea...

da, bernard poarta cercel, dar asta nu-l impiedica sa fie heterosexual bine merci, tatal a trei copii facuti cu trei sotii consecutive :)

nu e vorba numai de testosteron, ci si de atitudine si de modul cum abordezi o tema. Sa te impui fara sa devii agresiv, sa fii puternic si sensibil deopotriva....nu vreau sa fac aici portretul barbatului adevarat, caci e o chestiune de gust personal. insa acestia doi, pur si simplu asa mi se par :) just my opinion!

Len spunea...

Puah... ai dreptate cand zici ce zici cu afisatul, anuntatul, Bus... Totusi ar trebui sa existe si categoria celor care isi aleg la plesneala urechea spre gaurire. :) In concluzie, traiasca barbatii adevarati si traiasca si cei neadevarati, pentru ca sunt chiar mai interesanti, asa, neadevarati cum sunt!

Busu spunea...

@dina de bun simt ce ai zis tu, ca este o chestiune de gust personal; eram doar intrigat de intelesul expresiei "barbat adevarat"; si imi place cum s-a jucat Len cu adevarat/neadevarat

Trimiteți un comentariu