vineri, 6 august 2010

Amy Winehouse - Valerie's in Rehab

Click aici pt Valerie -->
http://www.youtube.com/watch?v=lqSKVv6YO8g

si respectiv Rehab -->


de la un hit al cluburilor ( papa americano ) sa ramanem tot la un hit, al karaoke-urilor, ma refer la valerica, ca asta cu rehab nu prea l-a inteles lumea.. cum adica la rehab, pai de unde atatia bani de droguri cand noi n-avem bani nici de paine, n-am platit nici chiriaaa...etc. Chiar, cu ce sa te droghezi in vremuri de criza... uite eu de exemplu, ma droghez cu gheata.. iau un pahar cu apa de la robinet ( e iefitina ) si pun in el toata gheata din congelator.. dupa care il sorb. mai intai din priviri.. apoi il bag in vena.. ma rog.. prin gura.. e mai simplu... ca n-am bani nici de siringa.. dupa care ma extaziez.. simt cum tot corpul se raceste.. si apoi ma apuca transpiratia.. intru in transa...am halucinatii.. ma visez in Antarctica... sau in Islanda.. sau macar la ghetarul de la Scarisoara.. si dupa aia simt nevoia sa bag mai mult si mai mult.. pana cand simt ca organismul meu devine un fel de acvariu cu pesti.. dupa care ma culc si visez broscutze verzi

2 comentarii:

Busu spunea...

loool ... este posibil ca apa de la robinet deja sa contina ciupercute, organisme, microbi halucinogeni .. ai incercat si cu apa la bidon, acelasi efect?

Cata O spunea...

mi-e frica de izvoru minciunilor..am auzit ca genereaza stari de panica si strigi.. AM FOST MINTIT !! dupa care daca nu e nimeni prin preajma, sari pe geam. o fi adevarat?

Trimiteți un comentariu