sâmbătă, 14 august 2010

Angelina

si inca una lipicioasa..

5 comentarii:

Busu spunea...

o fi despre ... acea Angelina?

John .. ne ajuti un pic cu o explicatie epica ?

Cata O spunea...

era odata o fata foarte frumoasa, pe care o chema Angelica.. si ea statea toata ziua acasa si tzesea.. Tzesea, tzesea, pentru ca stia ca intr-o zi o sa se intoarca barbatul ei de pe mare. Intre timp insa, baiatul de la aprozar de unde lua ea legume dimineata ii cam facea cu curte.. si, la drept vorbind, nici ei nu-i era chiar asa indiferent.. intr-o seara, cand ea canta la un concert de muzica clasica, baiatul de la aprozar i-a adus flori pe scena, si ea a fost foarte miscata. El a asteptat-o la iesire si s-a oferit s-o conduca pana acasa.. pe drum cei doi au vorbit.. si cand au ajuns acasa.. ea l-a intrebat curioasa, cum il cheama.. au ras amandoi. El i-a spus ca il cheama Bread Beet si a invitat-o a doua zi, adica sambata, sa-l insoteasca intr-o calatorie cu o mica barca cu panze. Ea s-a gandit un pic si a acceptat..

Asa ca a doua zi ai pornit pe mare amandoi.. soarele stralucea si batea un vant strasnic.. parul Angelicai flutura si ii acoperea din cand in cand fata.. in timp ce ea se tinea zdravan de balustrada, Bread intindea panzele, tinea carma.. si cand in sfarsit a terminat cu toatea astea.. a venit langa ea, sa priveasca impreuna catre larg. Ea si-a coborat picioarele in valurile de stropi ce se formau la prora micului vas.. si le balansa asa, si radea

s-au intors abia pe inserat si el a ajutat-o sa sara pe mal. Si cum a prins-o asa, de mijloc, ea s-a oprit in fata lui si.. cu o mana i-a sters fruntea udata de valuri.. el i-a cuprins fata cu mainile si s-a aplecat peste ea.. buzele lor de abia s-au atins si ea s-a retras repede razand.. Au luat-o la fuga pe chei. Ea sarea peste paramele vaselor.. el trecea cand peste, cand pe sub ele.. La un moment dat ea a luat-o pe un ponton si a intrat intr-o barca acoperita si s-a ascuns.. el a gasit-o si a desfacut funia sarind in barca.. sub stelele linistite se auzeau acum doar freamatul buzelor si din cand in cand rasete..

Irina (mama lu' Andrei) spunea...

si barbatul ei s-a mai intors?

Cata O spunea...

intrebarea este cat se poate de legitima si corect pusa... mmm... NOT ! glumesc, nu stim inca asta.. vom afla speram intr-un alt episod, dar sa speram ca in primele 100 de episoade, in orice caz :)

Liliana spunea...

complexe personajele astea:)

Trimiteți un comentariu