sâmbătă, 14 august 2010

Day-o



Si ca tot am citit aici, cum se mai lipesc din cand in cand melodiile de noi si cate o zi nu scapam de ele, iata una pe care am auzit-o acu multi ani si de atunci imi tot amintesc de ea din cand in cand!

Si ca tot va mai intrebati si despre ce e vorba prin piese... ia sa ma lamuresca si pe mine cineva ce tot zice domnul asta aici! Si va rog nu imi trimiteti versurile ca nu ma lamuriti!

3 comentarii:

Cata O spunea...

nu pot sa rezist unei asemenea provocari..

este vorba despre oamenii care muncesc toata noaptea si intr-un final se aseaza si ei sa manance.. cu banii obtinuti din munca lor, ei cumpara cateva kg de banane si se aseaza sa le imparta.. atunci ei se gandesc ca ar fi mai bine sa le masoare..

o alta versiune a povestii spune ca..

era odata un banan foarte inalt, care nu putea fi cules decat noaptea.. atunci cativa oameni s-au suit unul pe umerii celuilalt.. cel care a ajuns sus insa, a uitat de cei de dedesubt si a inceput sa manance numai el, ceilalti strigandu-l in zadar sa le arunce si lor una...

in fine, o ultima versiune, pe care am auzit-o de la un prieten mai vechi zice ca..

o frumoasa printesa a pus cativa petitori sa culeaga bananul din curtea castelului.. si cum acesta era inalt si plin de tarantule.. niciunul nu reusea sa-l culeaga.. pana cand intr-o zi a venit unul foarte hotarat care s-a suit toata noaptea pe tulpina bananului.. de l-a prins si dimineata.. printesa nu a fost impresionata, dar el a ramas totusi in amintirea tuturor

cam atat stiu despre cantecul asta, somn usor in continuare...

Adriana spunea...

multumesc domnule! acum incep sa am si eu cateva interpretari.. dar care o fi adevarul!? sau aici ne concentram doar pe frumos/urat... nu pe adevarat/fals?

Liliana spunea...

@adriana
multumesc pt piesa, chiar m-am bucurat sa o reascult

@cata
esti incredibil:) cum e vremea acolo la tine?

Trimiteți un comentariu