luni, 23 august 2010

SOD - Chop Suey!



Am asa banuiala ca am mai postat-o, desi nu o gasesc cu search...

Asa, pentru ca ma aflu intr-o dispozitie de "remember" (in mare parte pentru ca nu am ascultat recent nimic nou care sa merite pus aici), am ajuns si la Chop Suey!

Unii zic ca ar fi despre sinucidere, mesaje incrucisate despre cresinatate, abuz si mai stiu eu ce interpretari. Bla-bla. Pentru mine, este una dintre cele mai tonice piese. Dublata de o muzicalitate si cateva inovatii acustice exceptionale. Anumite pasaje imi par ca amintesc de rock-ul muzical al celor de la Queen.

Pur si simplu imi vine sa dau tare de tot si sa sar de nebun prin casa/club/restaurant. Am fost ieri la o nunta, mi-as fi dorit piesa asta sa fac putin haos.

Este tot ce-ti poti dori cand simti ca faci ceea ce nu simti ca ai vrea sa faci. Cand din aceasta cauza ai in tine acumulata energie nefolosita. Cand singura modalitate sa cazi din nou la pace cu tine, este sa faci ceva brusc, imprevizibil, scandalos poate.

Poate este acea pornire de a distruge totul violent, pentru a putea construi din nou.

Rezonez cu cineva de pe aici?

6 comentarii:

Liliana spunea...

eu:) insa nu insist, pt ca vin cata si vlad cu mesajele lor de peace and love si ne umilesc

Busu spunea...

ei .. si daca ar fi asa, daca ar fi ei pacificatorii (desi am mici dubii :P), tot e bine sa existe un alb si un negru pentru echilibru

poti deci insista daca simiti ca trebui

Cata O spunea...

n-am fost niciodata la o nunta de rockeri.. sa ascult Nunta lu Phoenix sau.. de blackeri.. cred ca ar fi un ritual interesant !

stai linistit Adi, I feel you, dar de ce n-ai cerut kusturica pana la urma ? sau n-aveau..

Busu spunea...

mai, oricum partea legata de nunta este doar aici : "Am fost ieri la o nunta, mi-as fi dorit piesa asta sa fac putin haos." .. ce urmeaza, este asa, in general, fara nicio legatura cu nunta

Cata O spunea...

este.. haos generalizat :)

Busu spunea...

intocmai :)

Trimiteți un comentariu