vineri, 17 septembrie 2010

David Bowie - Absolute Beginners



poate ca cel putin odata in viata ati ajuns la fundul sacului.. de acolo, printr-o gaura, incepe o lume noua.. pestii zboara. pasarile inoata.. cainii miauna si pisicile latra. nici o renastere nu se intampla fara dureri.. trebuie sa mori ca sa te nasti din nou. iar moartea, nu va ascund asta, e dureroasa.. mirosul de tamaie impregneaza peretii. carnea se sfasie de pe carne.. in partea cealalta, acolo pe unde iesi daca sapi o groapa foarte-foarte adanca, rasar ghioceii. toamna. se numara bobocii. chiar daca se renasc, tot boboci se cheama. strada e mai goala. in casa, din perete zambeste doar o poza, dar pe podea degetul mare ne iese vesel din ciorap si se zbenguie in lumina. suntem incepatori.

2 comentarii:

Busu spunea...

excelenta piesa si foarte potrivit comentariul tau

Cata O spunea...

apropo de versul 'as long as you're still smiling' am primit adineaori un citat din Gigi Marquez, luat parca de pe un magnet de frigider din vitrina unui magazin cu nimicuri

Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau.

Trimiteți un comentariu