duminică, 19 septembrie 2010

Kate Bush -- Army dreamers

Dupa superbele postari ale Emei, ale caror glose m-au impresionat nespus (in special prima), ma incumet si eu cu o artista care-mi place foarte foarte mult.
Aici, de pe albumul "Never for Ever" (1980), cu (simplificand la maximum) un "lamento ludic accentuat pe maternal mourning themes":

2 comentarii:

Cata O spunea...

excelent eclectica (parca asa se zice), adica invadata de OZN-uri, parca e mancarea aia din Star Trek, care apasai un buton si aparea..

dintre postarile Emei si eu sunt tot pentru prima, dar a doua, a lui Hrusca m-a surprins mai mult, in sensul in care nu stiam ca-mi place asa mult.. in fine, vorbeste despre ochi, care sunt cea mai buna calauza a sufletului.. nu degeaba au fost alesi printre putinele metafore rostite in Calauza lui Tarkowski.. pentru mine, acele cateva replici din finalul filmului mi-au dat intreaga cheie.. tocmai ce sarutasem si eu o fata.. era in 1900 toamna.. de fapt era vara.. de fapt, era primavara.

Ema spunea...

Vlad & Cata: va multumesc pentru aprecieri

Vlad: piesa imi place mult si data fiind raritatea postarilor tale din ultimul timp o s-o savurez astfel incat sa-mi ajunga pana la urmatoarea :-)

Cata: mi-ai dat o super idee ce filme sa mai vad ;-)

Trimiteți un comentariu