joi, 16 septembrie 2010

Sedinta de blog 15 sep - proces verbal

Asa cum a fost anuntata, aseara a avut loc prima sedinta de blog, avand ca tematica "muzica incotro". In cadrul acestei sedinte s-au discutat probleme importante cum ar fi:
1. problema identitatii muzicale in declin datorata dificultatilor socio-economice ale artistului actual
2. dificultatea incadrarii intr-un gen muzical in contextul globalizarii tot mai accentuate a peisajului muzical pan-european.
3. directiile de urmat si o serie de masuri concrete pentru ameliorarea graduala a situatiei curente si indeplinirea unor obiective pe termen scurt

Ei, nu serios, acuma, ca doar nu am luat-o razna, inca, sa vorbim despre cai verzi pe pereti.. a fost o buna ocazie de a ne vedea face to face (nu facebook to facebook) si sa vorbim intre altele si despre blog. Au existat voci care au facut diverse reclamatii, sugestii.. cum ar fi un design mai prietenos, comentarii mai prietenoase, etc.

S-a vorbit un pic si despre muzica, adica cam ce inseamna muzica pentru fiecare si cand mai e timp sa mai asculti muzica.. aici, imi pare rau, dar va trebui sa dau niste nume.. ta na na na.. asadar

Muzica dincotro.

Busu, the king of posts, a zis ca el a ascultat cativa ani la rand muzica, de pe net, mainly, dar in ultima vreme a lasat-o mai moale si acum nu prea mai stie ce sa posteze.. stai linistit Adi, si eu trec printr-o perioada asemanatoare, dar muzica e destula care ne asteapta. Asta e, o sa postam mai rar.. dar la fel de bine, caci, asa cum marturiseste Adi, din anii sai de glorie, "stateam si cate o ora pana gaseam o melodie, vroiam sa fie una buna"

Lili, the queen of posts, a zis ca si ea a mers pe amintiri, ca de obicei tine televizorul deschis si ca uneori acolo, la TV, apar chestii interesante. O felicitam pentru rabdare. Deasemenea ea posteaza pe feelinguri. Adica e feelingoasa.. intr-un fel ma bucur ca avem o sectiune de taguri "sentimente", care nimereste intamplator in zona asta.

Ema nu prea asculta muzica pentru muzica, dar se intalneste fara sa vrea cu muzica prin filme, teatru, balet.. speram sa se intalneasca cat mai des.

Dina aude si ea muzica prin tranvai, autobuz. Cu ce tranvai merge ea de asculta brasil si mai stiu eu ce minuni, nu stiu, dar cu siguranta merge cu ala care trebuie

dubluadeziv asculta muzica cand lucreaza si deci asculta muuulta muzica de pe radiouri online, dealtfel banuiesc o sursa excelenta de muzica

eu am folosit cateva site-uri cu intentii enciclopedice de a surprinde scena muzicala actuala.. ma gandesc la Blogotheque(fr) si Black Cab Sessions (am).. mi-a placut aceasta abordare pentru ca ma interesau foarte mult artistii stradali, neamplificati, iar uneori am avut abordari geografice, de genul, ia sa vedem ce se asculta in nu stiu ce tara..

asteptam pareri despre muzica si din partea celor care n-au fost din diverse motive, dar si-au dorit sa participe in vreun fel. of, cred ca am scris cam mult deja.. asa ca va urez happy posting si ne vdm cel mai tarziu, la urmatoarea sedinta.

12 comentarii:

Liliana spunea...

felicitari pentru compilarea datelor...hmmm...nu suntem chiar asa superficiali cum parem aici, nu?:D
e putin satirizat. nu?

Cata O spunea...

misto sortul, acum il vad..

Liliana spunea...

@cata
multumesc

auziti, dar noi nu mai avem stelute? am crezut ca nu le vad de pe telefon, dar acum imi dau seama ca nici pe calc nu sunt

Ema spunea...

a... sa nu uitam - tartorul intalnirii a disparut fraudulos din mijlocul ei lasand loc pentru diverse interpretari pe care le voi trece totusi sub tacere; eu planuiesc sa facem un complot data viitoare sa-l chemam si sa-l abandonam cel putin temporar sub pretext ca mergem sa luam niste bere... aaaa... si apoi sa comentam pe blog ca e un comercial si-si ia muzica de pe site-uri de mare interes public

Liliana spunea...

cred ca mai degraba au fost desincronizari unii au ajuns mai repede, ca el, altii mai tarziu si au stat peste program:) propun data viitoare sa-l ducem la karaoke, il punem sa cante, plecam si-i zicem ca la sfarsit vom aplauda si-i vom striga numele:)

Cata O spunea...

eu nu cant pentru voi, cant pentru becul rosu din fundul salii, ala pe care scrie mare IESIRE, deasupra locului pe unde veti evacua sala, scorpii batrane !

Busu spunea...

muhaha !

(atat, dar complet, nu?)

Liliana spunea...

nu e inca momentul sa-ti sfasiem panzele. lasa...

Cata O spunea...

ti-e frica ca-ti raman dintii acolo ?

Liliana spunea...

ce te face sa crezi ca le vom sfasia cu dintii?

Cata O spunea...

cu placa ?

Liliana spunea...

va fi surpriza...:)

Trimiteți un comentariu