luni, 18 octombrie 2010

Damien Rice - Blower's daughter



11 comentarii:

Ema spunea...

e una dintre preferatele mele dar cumva am simtit mereu ca e mult prea intima pentru a fi postata - insa ma bucur ca va place;
de altfel si Closer mi-a placut mult, jocul destinelor, jocul lui Clive Owen care te cucereste si aici daca nu erai cumva deja...
de altfel acel I can't take my mind off you m-a urmarit obsedant

vlad popic spunea...

bouche bée... asa am ramas eu reascultand-o... mes doigts se sont figés... parca nici nu mai pot posta...
bucurie !

Dina spunea...

subscriu la parerea emei. melodia si filmul devin personale, chiar si nelegate de vreun episod subiectiv. ma bucur ca ai postat-o busu, eu am regasit-o mai demult intr-un comment, dar merita ascultata si reascultata.

Valentin spunea...

Excelenta! Superba! Minunata! La fel si filmul, absolut superb!

Cata O spunea...

nutini still rulz 4 me, but I appreciate the fight

vlad popic spunea...

la mine amandoi rule :-)

Liliana spunea...

nu stiam ca el o canta...am redescoperit-o la nunta unei prietene anul acesta, au dansat mirii pe ea...:)

Busu spunea...

descrie cel mai bine senzatia placuta si in acelasi timp chinuitoare de abandon in fata nebuniei asteia numita sentiment

iar cand intra si vocea tipei ...

Cata O spunea...

suna usor masochist, dar mi se pare o interesanta definitie a sentimentului. ca pana la urma ce e sentimentul ? iata o intrebare la care stiu ca multi dintre voi prefera sa nu raspunda, doar sa traiasca, dar pe mine ma intereseaza din alte motive acuma definitia sentimentului, si anume pt ca urmeaza sa o fac la scoala. deci sentimentul, pentru mine e atunci cand simti, cand te cuprinde, cand te nestapanesti, cand te poarta, te joaca, te canta, te scutura, te pluteste ca pe placa de surfboard. n-am fost. se pune?

Liliana spunea...

la asta cu nestapanitul si plutitul subscriu...chiar ma gandisem neretinand de pe telefon ce ai zis...dar sentimentele au o gama mai mare, aici cred ca le privesti dintr-o perspectiva prea romantica (sentimente sunt si frica, vina, tristetea, mania, frustrarea)
sentimentele sunt pornite din subconstient,reactii la ce se intampla in viata noastra; si bine ar fi sa fie constientizate pentru a le da un curs pozitiv si benefic pentru noi, pe cat se poate.
insa cred ca tu stii mai bine, doar esti maestru in autocunoastere:)

Cata O spunea...

sunt de acord cu tine intru totul, dar si frica te cuprinde si mania te joaca si frustrarea te scutura.. de cantat si de plutit te plutesc si tristetile, samd. mulumesc ca mi-ai adus aminte si de celelalte sentimente. nu prea le am. de fapt traiesc prea mult la nivelul constient. as prefera sa cobor in inconstient niste ganduri, decat sa urc, cum spui tu niste sentimente in sus.

Trimiteți un comentariu