miercuri, 13 octombrie 2010

Veche tiganeasca ruseasca -- Drago & Saiabe

De la Alifantis am fost purtat miraculos, dar aproape evident, as zice, catre doua piese din acompaniamentul la "Cadavrul viu".

Prima, despre bucuria iubirii bucolice, cu iarba ce-ti trece pe deasupra capului si soarele sangeriu in amurg, ei fluturand esarfele printre adieri :



A doua despre micile impunsaturi inevitabile intre cei doi protagonisti de mai sus, iar gura multimii abia asteapta pentru o rumoare pe la colt de cort pentru ca apoi sa-i petreaca pe cei doi :



Disclaimer : Evident, glosele sunt la minut si nu au nicio legatura intentionata cu piesa :-)

7 comentarii:

Cata O spunea...

nu mai am stele sa dau aici.. ce sa mai zic.. nu mai am aer ! spectacolul l-am vazut demult, si intradevar si atunci am retinut muzica. thx for reminding. va recomand (cativa cunoasteti deja) sa cautati prin Bucuresti concertele lui Radu Captari care canta in ruseste. nu e chiar tot aia, dar e pe acolo.

Ema spunea...

din pacate nu am vazut piesa niciodata :-( cu toate astea am ascultat-o in varianta radiofonica si chiar si asa a ramas foarte draga sufletului meu; iar muzica... s-a impletit frumos cu lacrimile

Liliana spunea...

muzica tiganeasca ruseasca ruleaza...si ii multumesc cui mi-a facut cunostinta cu ea...se potriveste foarte bine sufletului meu, ca sa vorbesc mai sensibil asa:)

Cata O spunea...

esti extraordinara !

Liliana spunea...

@cata
de ce?

Cata O spunea...

ma refeream la "ca sa vorbesc mai sensibil" de parca ai vrea sa fi robot sau mai stiu eu ce.. :)

Liliana spunea...

nu vreau sa fiu robot, doar ca mi s-a parut ca suna funny ce zic, cum nu zic de obicei...

Trimiteți un comentariu