marți, 23 noiembrie 2010

Choo choo collins - My Competition



o melodie inspirata din viata reala, aia pe care nu vreti s-o vedeti, de obicei invaluindu-va intr-un fel de mister complicat.. si parca de-a dracului, aceasta choo choo collins se ascunde scenei si internetului si doreste sa ne ramana o anonima.. eu cel putin n-am gasit nimic legat de ea. generalizand, ceea ce detest sa fac, cred ca plecand de la lucrurile simple se creeaza premisele celor mai profunde speculatii. spre exemplu acest vers simplu..

while i'm wishing, my compitishin is stilling my heart away,, pare sa fie o regula desprinsa din marketing..

adica, nu-i asa, vino cu ceva nou.. si repede.. ca lumea e in continua miscare.. si fata o sa dispara de sub nasul tau. aceasta oportunitate investitionala care e ea, fata, o sa fuga in bratele pofticioase ale competitiei.

dar while i'm fishing (sau wishing) arata ca nu-i asa, eu, (virgula) sunt o fire contemplativa si ea, fata, bunul in cauza, este o fire indivizibila, impachetabila si livrabila, care in mercantilismul ei se va deda actului plecarii in spatiu, precum odinioara Laica, cateaua.. ce catea a fost.. a plecat lasandu-ne cu ochii in soare inlacrimati de soarta ei, care de fapt era a noastra a tuturor. un caine aruncat in spatiu.. o laica intergalactica.. pe o piata a blanurilor in continua dezvoltare.. cine mai crede oare azi in povesti cu final fericit.. am intalnit si romani fericiti.. cu alte cuvinte, in concluzie, majoritatea nu sunt deloc fericiti.. si totusi ea, laica, cu blana ei dorita, arzanda de speranta.. se afla in bratele hingherului intergalactic, care, la ora asta, ia pranzul !

4 comentarii:

Ema spunea...

frumoasa piesa!
cat despre glosa... toate ca toate, poti sa-ti plangi soarta cu fetele, dar sa nu te iei de Laica! :)) a fost idolul copilariei mele! asa cum unii copii credeau in Mos Craciun eu credeam in Laica! bunicu avea o catelusa pe care o botezase asa si imi povestea deseori cum a fost ea in spatiu, iar eu bineinteles am crezut tot si apoi cand m-am intors acasa am reusit sa conving o buna parte din cartier, cu varsta pana-n 6 ani, ca Laica bunicului meu a fost in spatiu - ba mai mult eram dispusa sa ofer detalii curiosilor si chiar excursii pentru vizionarea catelusei

Ema spunea...

dar cu competitia... nu prea sunt de-acord; vezi tu aplici mereu treaba asta cu competitia peste tot inclusiv pe blog si e atat de obositoare si mananca resurse inutil; dar dincolo de asta pare a fi un John dispus sa ... - felicitari! faptul ca esti open inseamna ceva; vezi totusi ca foarte putine lucruri chiar iti apartin, nici inima aia nu stii sigur daca-i a ta daramite daca x e competitia, poate ca e cel mai bun prieten, tata sau varul; lasa-n foc competitia!

vlad popic spunea...

Aferim, subscriu de tout coeur la partea cu competitia ! ;-)
Si eu credeam la un moment dat foarte tare si in love-as-a-competition (si John stie asta) si in contrariul ei, dar am facut cumva o alegere la un moment dat, si nu mai cred in ea, eu de acum nici n-as mai putea...

Cata O spunea...

voi nu stiti, dar Laica stie.. si in latratul ei parsiv se ascund mii de ani de blanuri mangaiate, de cozi imbarligate.. in ceea ce am putea numi, nu-i asa, viata.. asa cruda cum e ea.. asa tardiv-activa si agresiv-pasiva.. asa.. nu-i asa ? doggy style.. ma scuzati, dar m-au inspirat chilotii care i-am primit de ziua mea..

Trimiteți un comentariu