joi, 11 noiembrie 2010

Hurts - Wonderful Life

Never give up... it's such a wonderful life!

3 comentarii:

Cata O spunea...

nu stiu voi, dar asupra mea are efectul contrar.. cand o aud imi vine sa sar pe fereastra :)). Eu stiu ca v-a fost dor de Len, dar 5 stele, cmon'. Stiu ca a-ti vazut borat si va vine sa ziceti numai "I liiike"..

http://video.google.com/videoplay?docid=6795706479951963619#

Cata O spunea...

revin cu o explicatie, de ce melodia mi s-a parut doar ok.. problema mea e ca zice don't let go.. adica afirma din start varianta sinuciderii... dar it's a wonderful life nu e asa convingator si e nejustificat, ceea cel face sa para precum un suras ironic pe buzele unui sinucigas... e ca si cand as spune.. va omor pe toti, ca-mi sunteti simpatici ! sau... sunt atat de plictisit, hai la discoteca.. sau.. lasa-ma papa la mare, vreau distractie si soare.. sau... salut, ce mai faci ? aha, aha. cand imi dai banii ?... sau desteapta-te romane, din somnul cel de moarte... te iubesc ! tu nu ma iubesti ?.... adica cam in directia asta merge melodia, daia ziceam eu ca m-as arunca pe fereastra dupa ce o ascult (nu ca ea n-ar suna bine)

Len spunea...

Aferim! Chiar e o melodie pentru aruncat pe fereastra. Mi s-a parut foarte ironic de la inceput Tom Cruise asta, cu "wonderful life"-ul lui.

Trimiteți un comentariu