marți, 2 noiembrie 2010

Pink Floyd - Atom heart mother

Toti ma cunoasteti nerabdator din fire, insa uneori, imi place sa ma pierd intr-o melodie kilometrica. Sunt multe exemple, poate o sa ajung sa le pun pe toate. Pentru inceput:




5 comentarii:

vlad popic spunea...

Desavarsita, o bijuterie aproape simfonica !!
La ei am avut mereu o raportare extrem de tensionata, pentru ca mi-au acompaniat perioade de alienare si de acharnement (incrancenare ?) sa nu ma pierd...
I-am iubit, i-am detestat... Acum raman insa ca un reper care ma pune intr-o stare greu de descris (extaz si stomac pe dos in acelasi timp, cred ca ar fi cea mai buna aproximatie), fantastic !
Dar revin la piesa de aici, m-a surprins enorm acum multi ani, uitasem apoi de ea cu desavarsire, iar acum parca m-am reintalnit cu alienatul acharné din mine...
Dar in cele din urma e purificatoare experienta ! :-) La final sunt un pic mai usor ;-)

Cata O spunea...

ce frumos ai zis Adi.. "ma pierd intr-o melodie km", intr-un fel atat de necaracteristic tie.. oare sedintele de autocunoastere sa fie de vina ? :)

eu ma pierd si intr-una scurta, intr-un soul de exemplu. si cred ca e foarte importanta capacitatea noastra de a ne rataci si de a ne regasi, recompusi..

sub influenta unei conferinte despre Kantor, un artist al gandirii actualizate istoric, ca sa zic asa, vreau sa va propun urmatorul lucru..

hai sa incercam sa demontam conventionalul din jurul nostru, si sa recompunem realitatea asa cum ne convine noua.. simplu, nu ? ce ziceti ?

vlad popic spunea...

daaa ! i'm in !

Busu spunea...

ma inscriu si eu, suna bine conceptual

altcineva?

Liliana spunea...

ha?

Trimiteți un comentariu