luni, 29 noiembrie 2010

Sandrine Kiberlain -- Le quotidien & La Chanteuse

Va prezint acum o blonda mignona pe care am intalnit-o incantat intr-un film dupa mine neexportabil (rien à voir avec Amélie), Mademoiselle Chambon :-)

Aici o piesa de début de pe un album la fel... Tot canta pe strazi, prin masini, prin supermarchés, dar m-am gasit antrenat... Mai ales ca si versurile mi se potrivesc destul de bine uneori :-)7 comentarii:

Ema spunea...

e f frumoasa si tandra melodia asta - si-mi place si domnisoara de-o canta - cand eram mica credeam ca cei mai frumosi oamni sunt pistruiati - asa mi se parea mie... prietena mea cea mai buna avea cativa pistrui; apoi in liceu colega mea de banca era bruneta cu ochi verzi si pistruiata si iarasi mi se parea cea mai frumoasa; acum am o colega de serviciu tare draga mie care e tot pistruiata :-)

Ema spunea...

dar mi-ar placea sa mai postezi de ea, oricum o sa mai caut si eu pe net

Cata O spunea...

imi plac filmele neexportabile..

vlad popic spunea...

Da, acest film mi-a placut si mie ;-)

Si da, o sa mai caut sa postez, numai ca nu a prea cantat multe, à ce que je sache...

Mignona glosa ta cu pistruii -- si mie mi-au placut si ma incanta si acum ;-)

vlad popic spunea...

Initial am vrut sa editez acest afis cu o noua chanson, dedicata cumva unora dintre noi cumva concernés (à bons entendeurs ;-)) ), dar mi-am spus ca el a fost deja stelat pentru ce e; apoi am vrut sa fac un nou afis aparte, dar mi-am amintit de remarcile lui John à ce propos, deci pun doar in comment :
http://www.youtube.com/watch?v=3jt9JWTxhTE :-)

Len spunea...

Daaa, calmanta, relaxanta, placuta-placuta...

Ema spunea...

bine, o postez eu - sa ma bata pe mine! :))
"il votez eu" :))

Trimiteți un comentariu