miercuri, 3 noiembrie 2010

she's like the wind - patrick swayze featuring wendy fraser & hungry eyes - eric carmen (dirty dancing soundtrack)

parca a zis Busu sa dansam neigienic... deci dirty dancing :-P

ei, mai tine cineva minte acele momente penibile de blues de pe la 13 ani? :-) eu da si cred ca asta a fost unul dintre motivele pentru care nu am vrut sa dansez vreodata; mi se parea atat de penibil ca nu stiam unde sa ma ascund mai repede



5 comentarii:

Irina (mama lu' Andrei) spunea...

Si eu imi aduc aminte de acele momente.. voiam sa ma invite cineva la dans, dar refuzam daca se intampla! :)) Si ma inroseam pana in varful urechilor, bineinteles!

Busu spunea...

@irina lol, viata grea aveam noi baietii, mai ales la varsta aceea ...

pe mine stiu ca ma supara faptul ca se presupunea ca baietii invita fetele la dans, era asa predefinit .. asa ca nu pot sa uit momentul in care Mariuca (nume real, febletea mea din generala) mi-a propus un dans :)

vlad popic spunea...

daaa, pe mine tin minte ca ma invitasera intr-o tabara demult doua fete la dans (ah am uitat cum le chema), iar eu m-am inrosit tot si am fugit sa urmaresc fluturii prin padure :-)

Irina (mama lu' Andrei) spunea...

@Busu: si ai acceptat? :)
@Popic: cum poti sa uiti numele unor fete care te invita la dans??

Ema spunea...

ei hai ca nu era chiar atat de groaznic... pe la 15 ani am incetat sa mai fug si imi aduc aminte ca m-a invitat el la dans iar eu l-am sarutat ;-) bine ca dupa aia aproape ca am lesinat si s-a incheiat cam brusc dansul
si da, ii stiu numele :-)
Irina: daca a uitat numele unor fete care l-au invitat la dans nu mi se pare foarte grav, sa nu fi uitat si numele celorlalte ;-)

Trimiteți un comentariu