marți, 30 noiembrie 2010

white nights & don quixote - mikhail baryshnikov

desi eu cred ca am mai postat Baryshnikov, totusi pare ca nu... el este unul dintre cei mai iubiti
cu ajutorul lui vlad am si descoperit ca le pusesem intr-adevar intr-un comment - ce crima am putut sa fac!!! intr-un comment... shame on me
iata-le la lumina

intai niste secvente dintr-un film - White Nights





apoi din baletul Don Quixote





7 comentarii:

vlad popic spunea...

öoo daa ! Imi aduc bine aminte pentru ca am vrut sa le afisez si eu taman pe acestea la un moment dat, apoi atunci mi-am amintit ca le-am mai intalnit undeva pe blog... Apoi am cautat si le-am redescoperit in comment-ul tau ;-)

Dar definitely, isi merita locul in prim-plan ! ;;-)
Cum sa ramana scufundate in beciul comentariilor ? :-)

vlad popic spunea...

Haa, tu ai scris la 22h21 de "beciul comentariilor", iar eu am pus aceeasi sintagma aici, desi nici nu vazusem commentul tau :-) Wow ! :-))

Ema spunea...

era evident ca sunt in beci :)) great minds think alike ;-)

Cata O spunea...

in beci sau pivnita, si eu le-am vazut.. bine poate nu pe toate, dar imi amintesc vag de acest peter pan si de faptul ca nu prea l-am inteles la vremea aia, mai exact nu intelegeam de ce plange ea.

acum ca am revazut, cred ca ea plange pentru ca el nu are spectatori.

in al doilea clip imi place parkour-ul lui peste scaune si mese.. iarasi ma intriga ea, care pare sa reprezinte moartea, desi e in galben.. e impresionant cum se ridica si decorul si apare.. iarasi ea, moartea, de data asta in alb-rosu (culorile Dinamo). ma rog.

in a doua si a treia se invarteste pana ameteste.. foarte frumos dealtfel.. in a cincea are din nou partenera, e oarecum incomodat de prezenta ei.. parca ar fi chaplin in masina timpului.. parca ii e frica sa n-o scape cumva, in acelasi timp o sustine, o invata.. dar e tot timpul cu ochii pe ea, ca pe butelie.

vlad popic spunea...

Bun bun, cinematic descrierea e, sa spunem, à propos... Passons... Dar altfel, isn't there more to it ? Hai, exercitiu ! :-P
De fapt pentru mine acest "more" e dincolo de cuvinte... Contemplare pura si... :-)

Cata O spunea...

eu stiu ce faci tu seara acasa cand te uiti la balet ? mi-e frica sa intreb ce e in spatele acelui si ? e un doi trei sarim sau.. cine stie ?

vlad popic spunea...

Nu e o facere in sine... dupa "si" pur si simplu am ramas fara cuvinte... ;;-)
In rest "seara acasa cand ma uit la balet" pic asa ca intr-un fel de transa, as spune :-)) In scaun, as adauga :-P

Trimiteți un comentariu