joi, 2 decembrie 2010

Alisa Freindlih -- Yolotchka & Kapitan

Rusnakii dinainte mi-au parut deosebit de calzi si m-au dus cu ostalgiile aproape imediat la o alta muza foarte draga-mi, tot asa de acum zeci de ani, pe care unii o cunosc (cel putin) din Stalker-ul maestrului Tarkovski...
O foarte artista de Bochoï Theatr, cu incursiuni in film si cant :-)
Imi pare ca respira asa o gratie... non-monotona (cum sunt rusnakii priviti de multe ori...) ;-)



Si pe o nota mai ghidusa, dintr-un musical, desi unii ar putea-o suspecta de falsitate... (eu nu) :-) Parca respira scena prin ea :-)

4 comentarii:

Len spunea...

Hihihi, asta era in top 10 in repertoriul bunicii mele cand ma bosumflam in copilarie! :)Acuma... chiar o vad ca pe o parodie, nu stiu... e un cantec foarte foarte foarte popular... printre copiii rusnaci. Daca ai rula filmuletul intr-o gradinita ruseasca, i-ai da gata pe pusti!

Cata O spunea...

o adevarata doamna.. nu inteleg cuvintele.. nu i-am vazut filmele.. dar primul ei videoclip aproape ca ma face sa plang.. nu stiu de ce.. contine in expresia fetei ei cam tot ce inteleg eu prin viata.. sau poate sunt eu mai sensibil la ora asta la avataruri dastea scenice..

Ema spunea...

muzica asta parca respira praful scenei - si pt mine este cu atat mai emotionanta

vlad popic spunea...

@Len : Ei bine, si pe mine ma dadea gata si in copilarie, ma da gata si acum ! :-))

@John : Si pe mine ma face aproape sa plang prima... poate tocmai pentru ca ai acolo toata viata concentrata cumva, bucurie maxima, suferinta maxima si juxtapunerea lor rapida cutremura...

@Ema : Daa, se vede o patina teatrala, umana de fapt, profunda pana la necuvinte...

Trimiteți un comentariu