miercuri, 8 decembrie 2010

Anatoli Vapirov & Serghei Kuriokhin -- Forgotten ritual

Cumva tasnind de la rusnakii anteriori, dar si in prelungire ciripitor-zemflemista peste tensiunea-teama vs cautarea credintei-increderii de ieri (ecoul la Rihanna si Eminem-ul lui John), vin aici doi maestri cu care m-am intalnit mai demult, desi mi-au fost cumva prezente discrete in ascultari... Paradoxal, i-as pune si la teens, la un moment dat parca-i si o goana repetitiva cu lopatica in mana in jurul castelului de nisip... :-)
Desi pe de alta parte nu stiu daca asta se poate numi chiar muzica dupa unele standarde... Parca m-ar tenta sa incerc ceva cu rigla pe arcurile lampii de birou... Sau la frunza :-)

3 comentarii:

Len spunea...

Imi fugi departe somnul,visele, fugira si se ascunsera bine de tot, sunt la a treia ascultare si la al patrulea jogging cu lopatica si nu ma pot opri. Parca aud si voci de la 3:30 sau halucinez numai? Dupa unele standarde nu e muzica, dar cam ce ar fi? Forgotten ritual, hm. Imi place, oare o gasesc pe ODC flac?

vlad popic spunea...

Daaa, acompaniaza bine insomniile, mai ales cand amani visele cu totul pentru a doua zi prin trenuri... :-)
Indeed, sunt niste urme de voci unde spui ;-) Dar de gasit...? Am unele indoieli, totusi...

Cata O spunea...

da, inca o dovada ca toata muzica se cam trage din Rihana si Eminem, cuplul ancestral..

mie imi evoca un pat care scartaie.. un betiv care nu se tine pe picioare dar care insista sa se ridice, doar ca-i fug toate in toate partile.. si spre sfarsit o cearta de vrabiute..

Trimiteți un comentariu