vineri, 3 decembrie 2010

B.U.G. Mafia -- Dupa blocuri & Viata merge inainte

In total contrapunct la postarile anterioare despre frumusetea femeii reflectata si alte nostalgii, imi tin un fel de promisiune dintr-un comentariu anterior si vin cu doua piese care ma distrau la un moment dat, cam chiar pe atunci pe cand au aparut...
Cum am putut ? Nu stiu, ma prindea ritmul si sinceritatea fara a lovi sub centura, cred... Si ce-mi placea la ei era si ca nu se apucau sa filosofeze cu pretentii... Ci parca (se) radiografiau... Si ca in radiografie, uneori vedem lucruri colturoase, gri... A propos si de "scheletii" (sic) ai lui John...



Si una mai noua si mai à propos in raport cu postul cu frumusetea reflectata in celalalt... Uneori unii pot gandi si asa elementar... unde e frumusetea aici ?



Evident ca nu-mi pun problema stelelor la acest afis... :-)

4 comentarii:

Len spunea...

Gie! Epic. :))) "Stiu povesti de cartier cat sa scriu si un roman/ (...) Azi sunt bine da` s`ar putea sa o mïerlesc." Daa, multumesc, multumesc, s-a mai echilibrat atmosfera dupa injectia cu testosteron. Elementar? Doar nu s-or fi dus cei trei duri la ciordeala de frumusete in cartier?

Cata O spunea...

ashtia sunt un fel de pre-paraziti asa.. mai cuminti

vlad popic spunea...

Imi place ca unii au acelasi cuvant -- sage, si pentru cuminte si pentru intelept... Poate ca ai dreptate in ambele sensuri... :-)
Sau poate oi fi doar eu mai retro :-P

Cata O spunea...

mai e un cuvant smart, care e si pentru smecher si pentru destept.. sau oi fi eu mai avangardist ?

Trimiteți un comentariu