marți, 14 decembrie 2010

Dan Spataru -- Tarancuta, tarancuta

Intre mai multe orase si nici nu mai stiu cate case printre meridiane departate cu viteza ametitoare asa de la o zi la alta, eu azi m-am trezit pe... ceva ce e doar cumva in disonanta cu superba piesa afisata de Adi mai inainte... care de fapt imi ramane in ton cu intre-le acelea :-))

11 comentarii:

Cata O spunea...

sincer nu am vazut acea trecere pe care ai vazut-o tu de la ac/dc la spataru.. poate doar daca mi-as imagina un scaun electric

vlad popic spunea...

Pai nu, ideea era aceea de a fi mereu pe drum, liniar, autostrada, la AC/DC, saltat-ondulat, pe camp, aici ;-)

Cata O spunea...

un fel de alternativa la moartea clinica adica..

vlad popic spunea...

Si tu le dis... :-P

Cata O spunea...

ondulatia, ma refeream (pt ca nu intelesesem ca e vorba de o antiteza).. asa drumul drept.. ar fi insasi moartea.. ca si tarancutza.. nu e ea moartea noastra ?

vlad popic spunea...

Pai nu, de ce ? Ea doar ne suceste mintile... ne poate face chiar sa renastem... De aici la moarte mai e cale lunga, a alegerilor... De pilda putem oricand sa mergem pe plaja la brat cu domnul Einstein, nu ? ;;-)

Cata O spunea...

evident ca nu, in primul rand nu se recomanda sa citesti la plaja.. ca te arzi.. dar intre sucit mintile si niste arsuri corporale.. evident ca alegem autostrada, calea sigura.. si ne dam cu crema autoprotectoare.. sau autobronzanta, depinde cat de tarani suntem noi insine, caci aici se pune intrebarea si ce face taranul pe autostrada, merge tot topaind ?

vlad popic spunea...

Stiu si eu ? Pe mine autostrazile ma cam angoaseaza... prefer caile ferate :-P Acolo poti sa te bronzezi sau sa faci ca in Novecento al lui Bertolucci, sa te aliniezi bine intre cele doua sine si sa-ti intampini locomotiva pe dedesubt :-) Si daca ai noroc sa nu pice uleiuri incinse din ea... ai ce povesti dupa aceea, topaind sau nu ;-)

Cata O spunea...

n-am vazut Novecento, in schimb m-ai facut sa ma gandesc la niste desene cu Bugs Bunny si Yosemite Sam..

vlad popic spunea...

Ah, deci revenim la batranul Yosemite... Sa inteleg ca tu ai fi Bugs ?

Cata O spunea...

:))

Trimiteți un comentariu