joi, 9 decembrie 2010

Elvis Presley - Ready Teddy

eu zic ca pe sfarsit de saptamana... cine mai are energie.. trebuie sa acceleram.. am trecut pentru voi prin multe variante.. incluzand sinucigasul fara voie Buddy Holly si last-chance-to-win Little Richard.. dar am ajuns sper la o varianta optima, care sa va faca sa uitati de somn si alte probleme minore..


3 comentarii:

Adriana spunea...

hai ca vine la fix piesa asta! parca nu mai trec vinerea asta pe genunchi, ci mai topait asa! :)
let's rock'n'roll !!!

Ema spunea...

ehee... n-ai fost privat de somn ca sa-i poti aprecia valoarea - de fapt e una dintre cele mai ingozitoare metode de tortura - la peste 120 de ore fara somn asociate cu ceva afectiuni fizice cam incep halucinatiile nu mai faci diferenta dintre ce-i in mintea ta si ce e real, totul se intrepatrunde, incepi sa te-ntrebi daca esti nebun sau daca mori - eu iau somnul ca pe unul dintre cele mai serioase lucruri din viata, desi majoritatea au tendinta sa-l desconsidere..

in ce priveste piesa, e urmarea fireasca dar departe de sufletul meu acum

Cata O spunea...

aici cred ca ai dreptate.. nu prea am fost privat de somn. de fapt intre somn si orice altceva aleg somnul.. secretul tineretii mele :) azi dimineata m-am sculat la 5 si la 9 m-am culcat cu gandul, somnul pe primul loc.. dar daca imi pui intrebarea asta seara.. well, intotdeuna aleg altceva.. vorba aia.. oamenii inteligenti se culca tarziu ! :))

Trimiteți un comentariu