vineri, 10 decembrie 2010

Katie Hanley -- By my side / Godspell

Pe mine m-a fermecat si surprins mai demult pe un vinil prafuit vocea aceasta, dar asa in consonanta cu ritmul si cu celelalte... Si mi-a revenit foarte de curand cand am regasit-o in alt mediu... desi parca nu la fel ca pe disc... il tineam minte un pic mai alert...

6 comentarii:

Cata O spunea...

uite ca tot ai postat tu melodia asta de exceptie, pe care simt ca am mai auzit-o odata demult, sunt absolut sigur.. de la tine cred.. dar care mi-era uitata... iti scriu aici in comment si melodia mea de la Baez, care mi-e favorita cred dintre toate.. undeva dincolo de lumea asta.. undeva unde in acele Fields of Gold.. pe unde ne mai plimbam din cand in cand cu inima si in viata asta...

http://www.youtube.com/watch?v=QJSez0R9wKw&feature=related

mi-am adus aminte de ea, datorita liniei melodice care porneste asemanator

vlad popic spunea...

Si pentru mine inseamna foarte mult melodia, desi nu-i preferata mea (stii care e) -- de altfel poate o sa ti se para funny poate nu, gospelul acesta il pastram in acelasi loc cu Baez cumva, facusem la un moment dat o caseta de selectii, apoi un CD etc... :-)

Cata O spunea...

pai nu mi se pare funny deloc, asa cum nu mi se pare funny ca baez semana in tinerete cu o fosta prietena de care mai sunt indragostit si acum..

Ema spunea...

acu imi scuzati va rog insensibilitatea dar mie mi se pare f funny - imi si imaginez acum fostele iubite ale lui Cata cum dau search dupa pozele lui Baez din tinerete :)) si apoi in oglinda: clar dintii mei sunt mult mai baez decat ai cracanatei aleia pt care m-a lasat :))

Cata ai un spirit ludic care razbate in cele mai inedite replici :-)

Cata O spunea...

vad aici ca raspunsul tau Vlad, nu mai apare.. dar eu iti multumesc oricum pentru empatie..

@Ema
ai o inclinatie tragi-comica pe final de seara, imi pare bine ca ti-ai mai revenit

vlad popic spunea...

Pai John, din empatia care dupa mine acum mergea cumva dincolo de cuvinte...

Pe de alta parte, Ema, nu mi-am putut retine un zambet la secventa cu oglinda ;;-)

Trimiteți un comentariu