miercuri, 8 decembrie 2010

Last Christmas

5 comentarii:

Ema spunea...

ce-mi placea Wham prin tinerete, chiar copilarie as putea spune :-)
dar preferatele mele erau astea:

wake me up before you go-go
http://www.youtube.com/watch?v=pIgZ7gMze7A
asta ma inveselea mai ales dimineata

careless whisper
http://www.youtube.com/watch?v=OSRLDskFhvc

cu acesta din urma am avut ceva probleme de decodare ca nu-ntelegeam de ce zice ca a pierdut a friend, adica ce, ei erau friends? de ce? ca se pupau pe sub cozoroc si ridicau din sprancene? si daca erau friends de ce n-a zis hai mai prietene sa vorbim ce patisi sa vedem cum sa te ajut sa iesi din rahat... dar melodia curgea frumos si-mi placea cum incepea videoclipul cu panorama orasului noaptea

Liliana spunea...

si mie imi place melodia asta, nu m-as satura niciodata de asta...desi da asa putin cu tristete

Cata O spunea...

am un prieten care era inebunit dupa ea.. i-o trimit acuma pe mail..

vlad popic spunea...

Si pe mine ma insotea obsesiv aproape prin "christmas blues"-urile frecvente (apud. si John aici)... :-) Desi nu stiu sa spun daca mi-a placut de-adevaratelea vreodata... Mai mult ma apasa cumva, si asta corespundea starii mele... sau poate si asta-i o forma de a placea ? :-)

Cu celelalte, interesant pentru ca mie-mi pareau asa atat de chill cumva ca-i tot asociam cu Erasure, desigur pe alta coarda... :-)) Mai precis cu doua :

- a doua cu http://www.youtube.com/watch?v=nKMTCze_fTw , ma contraria acel always care-mi parea cam opresiv asa... in mod gratuit ? Adica sa vrei sa fii okai, dar sa o tot spui asa, de fapt fara sa fii ? Nu era mai simplu sa te duci sa fii si sa canti impreuna despre vreme sau altceva ? Dar tot asa imi placea curgerea :-)

- prima cu http://www.youtube.com/watch?v=OMInowZChZg , imi placea cand ma trezeam dimineata sa merg la scoala :-))

Irina (mama lu' Andrei) spunea...

Ema, cred ca e 3 a oara cand suntem pe aceeasi lungime de unda :). Imi plac mult si celelalte 2 melodii, vai ce le mai fredonam :D

Trimiteți un comentariu