duminică, 12 decembrie 2010

Rigo Tovar -- Te tendre que olvidar

Dar dupa festin, m-am invaluit intr-un parfum de Rooibos cu acompaniament de capsuni si smochine, printre altele... Si ritmurile, tot de acolo plecate, s-au mai schimbat putin...Acum poate unii vor spune ca e un fel de Toto Cutugno de-al lor, dar melodia de aici mi se pare particulara, atat in raport cu ce a mai scos domnul acesta in rest, cat si asa in general

4 comentarii:

Ema spunea...

Cutugno sau nu, mie-mi place - desi cu rooibos ar merge ceva african mai degraba ;-)

vlad popic spunea...

Oui, dar cand combini rooibos cu mexican dishes (sau mai precis, imediat dupa)... poate iese ceva prin mijlocul oceanului, asa o barca legananda intre meridiane, paralele si stele ;;-) Asa ca nenea acesta ? :-)

Cata O spunea...

da, nu e toto.. dar suna a ceva vag cunoscut. Nu ma preocupa acum prea mult, pentru ca imi dau seama ca nu pot sa verbalizez prea mult aceasta amintire..

mi-a placut cum ai spus tu ca raportezi aceasta melodie la contextul muzical.. uneori si mie mi se pare ca am gasit ceva diferit de ceea ce a mai facut artistul.. si cu tristete constat ca melodia e singulara.. asa am patit la Ann Peebles.

Cata O spunea...

acel vag cunoscut cred ca sunt niste melodii americane din anii '60 mai de corazon asa.. si motivul cred ca e Rigo, ca si romanii dealtfel se inspira din valul de bunatati care veneau atunci din America

Trimiteți un comentariu