vineri, 3 decembrie 2010

s'wonderful - julie london

crestem ritmul si cumva pe tema zilei :))
am o inclinatie mai mare in ultimul timp catre aceasta muzica

6 comentarii:

Cata O spunea...

este o muzica foarte frumoasa si insuficient cunoscuta.. nici nu indraznesc sa imi imaginez ziua in care aceste mici nestemate vor atarna la gaturile noastre, pe brate, pe haine si combinatiile de culori care se vor naste..

Cata O spunea...

e un fel de raspuns mai discret la 'the only girl in the world' al rihanei.. spun mai discret.. gandindu-ma ca in baza normalitatii, utopia se transfera aici in vi, visare, prospectie.. it's wonderful that you should care for me..

vlad popic spunea...

Cred ca deja atarna la gaturile unor dintre noi...

Utopia se transfera intr-un mod pe care l-as numi... renascentist, adica asa cum spui, in visare, intr-un etern potential, poate never ever actual, dar poate tocmai de aceea cu atat mai perpetuu actual...

Cata O spunea...

e concretul din inefabil, pe care il simt toti cei care spera in directia aia.. cred ca de fapt si 'the only girl in the world' e tot plasmuibil, problema e ca noi nu ne dorim asta.. cel putin nu noi doi.. si de fapt, vorba ta, uneori nici nu mai are importanta daca se concretizeaza sau nu.. cred ca e mai important ce-ti doresti.. decat ce realizezi.. desi aici nu sunt sigur..

vlad popic spunea...

Da, pana la urma daca-ti doresti suficient nici nu mai tii minte ca nu s-a realizat si din punctul de vedere al altora in afara de sine... La ce egoism mai mare de atat putem spera ?
Dar numai bine ca nu ne dorim asta ;;-)

Cata O spunea...

ba nu. pentru ca mimi (the other) exista. sa luam un exemplu concret.. mimi e frumoasa.. mimi e dorita.. eu, gina.. vreau sa fiu ca mimi.. dar, vai mimi nu e chiar asa frumoasa decat pentru mine, gina... si eu, gina imi doresc sa fiu frumoasa, dar nu se stie daca voi fi.. de fapt problema mea e cat de mult conteaza sa fiu vreodata, si cat de mult doar sa-mi doresc.. nuuu mimi. intelegi ? evident ca nu-mi doresc ca mimi sa fie fericita, decat in planul posibilitatilor pe care asta le deschide si pentru mine. daca mimi poate fi fericita, atunci pot fi si eu. daca mimi nu este, atunci lumea e nefericita. excludem posibilitatea ca eu, gina sa fiu altruista. sau, ma rog, sunt altruista in felul in care am spus mai devreme...

Trimiteți un comentariu