joi, 30 decembrie 2010

Vincente Fernandez - Volver, Le pese a quien le pese

Pentru ca in seara asta simt ca e posibil sa ma despart cateva zile de blog, vreau sa las mostenire acest post, ca tot a trecut Craciunul, si-mi vine sa plang.. dar, stergand cu coltul servetelului un colt de ochi, descriu urmatoare traiectorie sentimentala posibila..

In prima melodie, nu trebuie sa ganditi chiar deloc.. subiectul principal oricum e calul.. daca nu urmariti calul, inseamna ca aveti o problema.. :))


in a doua melodie, ganditi-va ca intotdeauna in viata, cand ati fost calcati cat de cat in picioare/copite v-ati reabilitat cu nitzica mandrie.. si vorba aia, cine a zis ca nu se vorbeste romana in mexic ? hai, barbia sus ca domnul din imagine



thx to Vlad for el inspiration

5 comentarii:

vlad popic spunea...

Nici eu nu cred in despartiri asa brutale... cat ai clipi din cantec... Un au revoir de azi imi poate fi chiar un revoir de maine ;;-)

Cata O spunea...

ce despartiri?

Ema spunea...

aoleo! te-a inspirat vlad sa postezi piesa aia cu cei doi barbati pupandu-se??? vlad ai grija daca stai cu el in camera! :))

vlad popic spunea...

@John : Ma legasem de eticheta buclucasa... De fapt se produsese un mix in mintea mea cu cealalta, postata de Lili...

Cata O spunea...

da, am inteles oarecum, ceea ce ma surprinde e ca nimeni nu observa calul, care pentru mine e personaj pp si oricum lucrul cel mai interesant, si toti vedeti alte capcane pe care vi le-am intins prin post..

Trimiteți un comentariu