duminică, 9 ianuarie 2011

Diego Modena & Jean-Philippe Audin -- Song of ocarina & Lonely singer

Si totusi adorm in duioase leganari de croaziera pe un ecou mai nordic al Minunatului Orinoco, in vaporas à l'ancienne, cu zbaturi si capitan mustacios, burtos si bonom sub soarele tanar de dimineata :-) Si de ce nu si intr-o lunecare chiar mai lina de asfintit rosietic ? :-)

11 comentarii:

Ema spunea...

:))) capitanul esti tu doar ca-ti lipseste burta, dar mai ai timp s-o faci :-P
eu din pacate nu stiu sa fac mai nimic pe un vapor, nici macar cu harta nu ma descurc... :-( insa as putea fi matelot si va fac cartofi prajiti :-P si ma ocup cu buna dispozitie pe vapor :)) pot improviza piese de teatru
vai ce mi-ar placea asa o calatorie pe mare intr-un vaporas, poate fi si barca mai mare :-P

vlad popic spunea...

Minunat, esti désormais oficialmente Officière chargée de la bonne humeur :-)) Cartofii prajiti sunt esentiali pentru buna dispo, oricum ;;-)

Burta am avut eu un pic de tot ca inceput dupa ce inghiteam unturile bretone puse in orice, de la supa sau ratatouille la clatite... :-P

He he, pai o barcutsa cu panze si zbaturi gasim noi, sau... inventam ? :-)) Stii, pe Rhône erau o gramada de indivizi care locuiau in asa ceva, le aveau acostate la mal si langa aveau si cutii postale cu adresa ceva de genul Quai du Rhône n°..., Bâteau ..., codul orasului, orasul ;-)

Cata O spunea...

added your ocarina in instruments.. interesant nume ocarina.. oare inseamna a ocara pe cineva?..

vlad popic spunea...

Nu, numele vine din italiana : "oca" inseamna gasca, iar "ocarina" inseamna "gasca mica" / "gasculitsa", pentru ca forma ei seamana un pic cu un cap de gasca ;;-)

Ema spunea...

uau... sunt onorata, n-am avut niciodata o functie atat de importanta si cu atata responsabilitate - sper sa ma ridic la inaltimea ei :-)
si cutie postala la barca tre sa avem neaparat!
eu o sa-ncerc sa deslusesc hartile dar dumneata tre sa te ocupi de burta :))

vlad popic spunea...

Desigur ! :-P
De burta ma ocup -- caut niste unt la galetusa :-))

Ema spunea...

pe mine piesele astea ma obsedeaza de azi dimineata - cand nu le ascult la boxe le fredonez - in special prima... parca e de la origini mira-m-as sa n-o fi cantat cand eram mica :))
si numai imagini cu vaporase albe cu panze pe apa mi se deruleaza...

vlad popic spunea...

Pe mine asa de tare ca de azi dimineata tot ascult pe repeat cele doua albume ale lor Ocarina si Ocarina II :-)) Si tot asa parca le cant de ani de zile, desi le-am intalnit prima data doar acum vreo zece... cu tot cu vaporase ;;-) La mine primul vapor era tot rosu, desi toate celelalte vapoare din jur aveau coca rosie si castelul alb, acesta al meu era tot rosu de sus pana jos :-)

Ema spunea...

bun si rosu, imi place :-) ca al piratilor :-P dar ala era si cu negru parca..

vlad popic spunea...

Ei, aici erau negre cele doua ancore in fatsa si cele doua varfuri de coshuri de fum in spate, intr-o eleganta simetrie ;;-)

Ema spunea...

uite ca am ascultat doua albume de ocarina si suna minunat!!!

Trimiteți un comentariu