miercuri, 5 ianuarie 2011

Jon Bon Jovi & Luciano Pavarotti -- Let it rain

Inspirat de Heaven-ul hitic al lui John de mai demult un pic, vin aici cu o reprezentatie "de stadion", dupa mine unul din arhetipurile kitsch-ului in muzica (de fapt primejdios de catre granita spre ne-muzica), cu o fatsa poate mai putin cunoscuta sau mai ales mai putin acceptata de fanii vanilla a ilustrului tenor... Dar melodia m-a bantuit prin zilele ploioase de autobuz prin banlieue sudica... Si nici acum nu-i dau "stop" dupa cateva secunde... :-)

8 comentarii:

Ema spunea...

vad ca ti-ai pus in gand sa ma terorizezi cu pieselea astea... ma culc tot pe-ale mele se pare...

Cata O spunea...

@Vlad
excelenta combinatia, de altfel cred ca cele mai interesante experiente muzicale sunt in zona asta.. a combinatiilor.. sigur aici nu beneficiezi de o linie melodica interesanta ca in "musica nuda - guarda che luna".. vampire style (chiar asa sa adaug o eticheta acolo).. care e mai in zona culta, poate chiar prea acolo pentru gusturile mele..

@Ema
heaven is really boring, ain't it?

Ema spunea...

esti un trist

Cata O spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ema spunea...

nu mai da din casa uratule!

Ema spunea...

tot un trist ramai!

Cata O spunea...

da, stiu... si pentru asta imi retrag comentariul meu initial.. asta e, mai gresim si noi..

Cata O spunea...

a se citi mai sus doar..

Ema, era un comment... trebuie sa invatam sa disociem persoana de ceea ce zice si sa nu mai judecam persoana.. lucru absolut jignitor si scandalos pentru relatiile tale cu ceilalti... poti sa spui asa de exemplu.. "este trist ca nu ai gusturi culte si remarca ta vis-a-vis de heaven cum ca ar fi un loc minunat si interesant e foarte dull" si poate chiar as fi de acord cu ce spui..

Trimiteți un comentariu