miercuri, 5 ianuarie 2011

Michèle Torr -- J'en appelle à la tendresse & J'aime

... Miniserie pe care o continui cu o alta, si mai facile dupa mine, si tot asa care nu-mi prea place, dar cu care am coabitat o vreme prin aceleasi taramuri... (un vidéo mai bun nu prea am gasit...)



... si un cover dupa o alta celebra piesa instrumentala de la Abba, acoperita si de maestrul Mike Oldfield si pe care le-am postat mai demult una dupa cealalta... iata ce pot face unii plecand de la muzica :-P

3 comentarii:

Ema spunea...

cred ca ar trebui sa schimbi numele etichetei - dupa parerea mea sunt cam greu de urmarit pana la capat - poate sa cauti opusul lui facile...

Cata O spunea...

added 'francais facile' to 'muzica e viata mea', he he.. precum vezi, categoriile sunt pregatite..daca ai totusi probleme cu asta, operatiile astea sunt reversibile.. adica poti s-o scoti si s-o pui in 'regionalisme', desi as prefera s-o faci in viata, nu pe blog.. pentru ca pentru altii s-ar putea sa foloseasca melodia doar ca sa invete franceza, ceea ce ar insemnsa ca sta mai bine alaturi de 'colind' si 'balet', adica la chestii utile decat alaturi de 'colombiana', 'yiddish' si mai stiu eu ce gagici mai ai tu..

Cata O spunea...

iata aici simt nevoia sa justific si de ce am dat 5 stele.. si n-a fost ca s-o contrazic pe Ema..:) si nici macar nu stiu daca sunt de acord cu ce zice tipul asta.. ma refer evid la a doua melodie.. de exemplu el spune 'nu te-am sarutat atunci ca n-aveam nimic de spus'.. se refera cand avea el 15 ani.. i-as opune aici un citat din Ingrid Bergman, care zice ca “Sărutul este o minunată invenţie a naturii, care ne opreşte atunci când cuvintele sunt de prisos.”

ca sa intelegeti mai bine lucrurile, va recomand si metafora 'el secreto de sus ojos' pe care am avut placerea s-o urmaresc recent..

Trimiteți un comentariu