sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Tio Mollino - Siguiriyas

Uneori iti vine sa tipi ceva, dar cel mai frumos se aude tipatul intr-un canion, adica unde are ecou, de aceea, acest tipat lansat pe blog, putini ascultatori, cativa iepurasi si cateva caprioare aud acest ultim tipat al meu, inainte de a ma duce la culcare.. si acum, intrebarea stupida, de sfarsit de post, dar nu mai putin indreptatita, voi cand ati tipat ultima data ?

3 comentarii:

Ema spunea...

trebuia sa predau o lucrare aveam doar vreo 3 ore s-o fac si trebuia sa fie bine facuta - incepusem s-o fac cu vreo doua zile in urma scrisesem jumatate din ea si salvasem in word dar acu cand trebuia s-o continui wordul nu ma mai lasa sa fac nicio modificare, nici sa copiez textul nimic - pana la urma am copiat fisierul pe stick, m-am dus la alt calculator si acolo a mers editat - l-am copiat inapoi pe stick am revenit la calculatorul cu wordul cu probleme si acolo am dat print ca doar acolo era imprimanta legata - dar cartusul tocmai se terminase si ieseau jumatati de rand iar eu trebuia sa plec in 2 minute ca sa nu mai zic ca ar fi trebuit sa pregatesc si altele... si atunci dai si tipa si nici macar n-am fost multumita de primul tipat, a urmat si al doilea mai salbatic decat primul si al treilea - pana la urma am reusit sa printez stand si asteptand dupa fiecare pagina cateva minute - arata execrabil dar se putea citi cat de cat

Cata O spunea...

viata de artist, deh.. da, daca imi aduc si eu bine aminte cele mai multe tipete le-am trimis in ultimii ani calculatorului, si.. destinului.. si ar fi trebuit si Administratiei Financiare care primeste situatiile numai pe discheta.. si blutoothului care se intaleaza in cateva ore si incercari repetate, si hardiscurilor care cand le inversezi numai functioneaza, si oh, daaa, windowsului care cand cand pui la loc o placa grafica dupa ce ai incercat alta, nu mai merge cum mergea.. si mamii ei de tehnica de calcul ieftina, care te lasa cand e lumea mai draga.. si mai ales software-ului idiot, si telefoanelor mobile de ultima generatie care fie nu-ti afiseaza ceva, fie dai ok si pierd informatia, fie se blocheaza de nici un telefon nu mai poti da... oh, da, asta inteleg..

Liliana spunea...

cu vreo 2 ore inainte sa intrebi tu...dar motivul nu e asa important:)

Trimiteți un comentariu