miercuri, 16 februarie 2011

Diego el Cigala - Eu sei que vou te amar

Dupa cativa mosuleti simpatici si cateva ciocarlii batrane (preferatele mele) m-am hotarat, cum spuneam, sa va prezint si cateva din stelele flamenco-ului.. Nu am eu cunostintele necesare sa vi le prezint pe toate, dar cateva stele cunosc si eu.. Diego este pentru mine unul dintre cei doi alaturi de Camaron pentru care eu m-am apropiat de flamenco.. a mai fost si un film biografic, care se cheama Camaron, dar sa revin la Diego.. pe care unii il aseamana cu Camaron (inclusiv wikipedia), desi mie mi se pare ca ei sunt destul de diferiti. Diego are asa un parfum de cafe-concert, de santan, de vodevil, si poate chiar din cauza asta prefer sa-l prezint cantand in alta limba, in portugheza, pentru ca de fapt, ceea ce m-a impresionat mai mult aici a fost cantecul.. oricum, si Diego e un mare artist, si colaborarea legendara cu Bebo, pianistul sau cubanez, nu putea trece neobservata pe aici..

4 comentarii:

vlad popic spunea...

O rascolire a unui clasic... M-a surprins in fiecare moment, in fiecare por... Vocea trecanda ca o piatra ponce peste capilarele memoriei...

Ema spunea...

nu-mi place nici vocea, nici piesa, dar imi place cum toate construiesc ceva unitar cu multa personalitate

Ema spunea...

ar putea fi un personaj, ma indeamna sa0i visez povestea...

Cata O spunea...

depinde de starea in care esti ca sa-l receptezi pe Diego.. e ca si relatia cu ceilalti.. ii banuiesti de ceva, sau ai incredere in bunele lor intentii..

Trimiteți un comentariu