marți, 22 februarie 2011

memorias - los jairas (leapsa sud-americana)

lume-lume! o leapsa noua a cazut peste noi si pentru a scapa cu viata trebuie s-o dam mai departe; regulile de la imparatie sunt simple: tre sa calatorim muzical in toata America de Sud si sa dam leapsa cat mai departe eu sunt prima care incepe leapsa in Bolivia cu un grup folk ce-i avea in componenta sa printre altii pe Ernesto Cavour si Gilbert Favre (da, cel pentru care s-a sinucis cantareata de folk Violeta Parra); grupul se distinge prin acel sunet minunat de charango, un instrument cu coarde specific Boliviei dau leapsa mai departe lui Cata si-l trimit in Chile si lui Vlad pe care-l trimit in Peru; bafta fratilor! zeii fie cu voi! cum legile nescrise sunt atotputernice, leapsa se poate intoarce oricand inapoi la noi si poate ajunge iar in tara de plecare, Bolivia, totul e s-o dam mai departe sa nu ne prinda-mparatia si sa ne-nchida in celula leprosilor muzicali unde se asculta manele non-stop

5 comentarii:

vlad popic spunea...

Imi merge la suflet amestecul de entuziasm asa intaltand si ataraxie in acelasi timp... asa ca un val care se umfla, se ridica si... coboara lin si tot asa :-)

Ema spunea...

ia uite aici ce de figuri de stil... credeam ca esti deja in fuga spre Peru

vlad popic spunea...

Pai da, incerc sa aleg... ca-mi vin atatea;;-)

vlad popic spunea...

Wow, ce tare e a doua ! :-) Un dens lent plutitor, cu unduiri nu sacadate, ci asa ca in vis, cu ochii inchisi si corpul unduind :-)

Cata O spunea...

frumos, dar mui triste

Trimiteți un comentariu