luni, 28 februarie 2011

Nara Leao -- Desafinado & Insensatez & Cuitelinho

Prind leapsa de la Ema cu cineva pe care am descope recent... asa progresiv de la ce'ar spune primul titlul ("peu mélodieux")... asa sa fie oare ?:-)



... la ceva ce ar spune ceva vecin cu "absurdité" ou "folie"... oare ? pe mine ma poarta la une folie calme flottante ... care pe deasupra ar fi plecat cumva tot de la o foarte veche cunostinta a El Blogolui : http://pentrumuzica.blogspot.com/2011/01/jane-birkin-jane-b-aldona-dvarionaite.html (cea mai izvorica dintre cele doua, biensûr ;;)



...la pac asa prind en passant si leapsa cealalta de la John (nu cea géo)... cu ceva cuceritor-mi ... cum ar veni "Colibri mic"...



Si asa in unduire de aripa te trimit din nou, ma chère Ema... in Patagonia ;;-)

Iar pe tine querido Johnès... cand ai tu timp, pen'ca inca esti in Brazila acum... asa, pe aproape oarecum doar, prin suburbiile noptatice buenosairesene ;;-)

3 comentarii:

Cata O spunea...

m-a impresionat mult a doua.. am reacultat si afinitatea cu vechiul post, desi nu mi s-a parut asa evidenta la prima ascultare.. or fi pe trairi diferite..
ms. pt leapsa, o s-o preiau la un moment dat

vlad popic spunea...

Pai nu'i asa evident, cred... mie mi'a luat vreo 3-4 ascultari sa o prind...
Si trairile pana la urma nu le mai simt asa diferite...

Cata O spunea...

da, ai dreptate.. e vorba de o cadere continua daca vrei intr-o amintire inexistenta.. e vorba de nepotentialitate, un lucru despre care nu prea se vorbeste cred.. e ca si cand ai vorbi despre moarte..

reascultand, am rezonat cu chopin-ul din link-ul tau si ca tot am ajuns si eu la traire, urmandu-ti sfatul, adaug si eu ceva

http://pentrumuzica.blogspot.com/2010/11/michelangelo-antonioni-ost-eros-part-1.html

Trimiteți un comentariu