luni, 21 februarie 2011

Romanii au talent - Top 3

iata primele 3 prestatii din emisiunea Romanii au talent care a inceput vineri, in ordinea "succesului"; preferatii mei sunt gemenii, cu o aparitie scenica si un cantec care-ti aduc aminte de copilarie...:)
pentru a 3-a prestatie, nu am mai gasit video, cei de la ProTV s-au pus imediat pe copyrightat







DANS LA BARA - FELEA MADALINA

9 comentarii:

Irina (mama lu' Andrei) spunea...

M-am uitat și eu la emisiune, la prima am rămas efectiv cu gura căscată! La al doua, ce să zic, îi știu pe gemeni și m-am tăvălit pe jos de râs, nu neapărat că pt prestația lor...asta simt,asta cântă, dar mai mult m-a amuzat că sunt „consultanți educaționali” :D. A treia e interesantă (și probabil f greu de făcut)

Catalin spunea...

Pustiul are, intr-adevar, o voce impresionanta. Si in acelasi timp al naibii de enervanta!! Cel putin cand urca suna ca o maimuta in calduri care zgarie tabla cu cuiul in timp ce e stransa de testicule de un babuin furios. Dar poate mi se pare mie, nu stiu. :)

Cata O spunea...

ce zici Cata, ne bagam si noi ? :)
interesante intradevar.. nu ratati linkul cu dansul la bara.. din pacate din experienta stim ca nu o sa castige, deobicei avanseaza mai usor pustii care canta ca oamenii mari.. o mai tineti minte pe fetita aia de la America's got talent.. doamne, ce mai baga si aia.. voci de dincolo de normalitate..

Catalin spunea...

Ne bagam, cu sezatoare virtuala. :)
"Ce stii sa faci?"
"Pai recit frumos."
"Asa, si? Cui foloseste asta?" :))

Cat despre tipa cu dansul la bara.. intr-adevar, e foarte greu ce face, dar nu cred ca merita sa castige, pentru ca daca dai search pe youtube o sa vezi ca sunt zeci de tipe mai bune decat ea, exista campionate de pole-dancing in afara.. pur si simplu e o chestie care a prins si a fost adoptata de multe tipe.

Cata O spunea...

respect vesnic acestor doamne ale barei..

Ema spunea...

detest concursurile astea de genul care e mai mare, mai tare, mai cu mot etc si cu greu am suportat si manifestarile talentului - mai bine fara... talent, decat cu el si-atat... doar o parere, nici eu nu sunt stiu daca sunt de-acord; doar ca ma dezgusta, sorry

Cata O spunea...

nici o problema..

Liliana spunea...

poti sa mergi cu un numar de magie...dar data viitoare:)

Danielito spunea...

Fratii astia fac de rusine zodia Gemeni!Deci sunt revoltat pentru ca abia acum am aflatX-(

Trimiteți un comentariu