marți, 8 martie 2011

Iubiri muzicale- Leapsa fetelor

La multi ani, fetelor!
Pentru ca tot e ziua noastra astazi, ce mi-a copt mintea peste noapte: o leapsa a noastra, hedonista si rasfatata, in care sa ne defulam fanteziile...muzicale(bineinteles :)).
Am selectat din ale mele, intr-o ordine oarecum cronologica, artisti/melodii care m-au obsedat cate-un pic de-a lungul timpului. Sunt bineinteles superflue, dar ce sa zic, bare with me, e si ziua mea :). Plus, nu sunt decat trei, m-am gandit sa va las si pe voi sa va exprimati fara sa riscam sa ne interesectam fanteziile.

Prin adolescenta am fost indragostita zdravan de Jon Bon Jovi. De Jon Bon Jovi care a compus albumul Keep the Faith, nu de cel din perioada glam rock. Aura de bad boy with a soft edge cred ca a dat gata milioane ca mine, dar de ce simteam eu oare ca aici canta numai pentru mine:



Mai tarziu un pic, mi-a picat cu tronc Ricky Martin(Lili mustaceste acum :))
Nu mi-e frica sau rusine sa recunosc, mai ales ca infatuarea mea in ceea ce il priveste s-a revarsat asupra unui tert care ii semana oarecum, care era 3 D si pe deasupra, mult mai disponibil emotional :) Ricky, sa fii sanatos si fericit din partea mea, ai compus un cantec care si acum ma infioara:




Si apoi a urmat John Legend. Nu a fost vorba de atractie fizica, ci de faptul ca mi-a starnit apetitul unei fericiri domestice in doi cat se poate de accesibile. Si vocea, o da...Si m-am imaginat eu singura in locul acestor doamne incantatoare care se tot perinda prin viata lui in videoclipul de mai jos:



Leapsa mai departe catre Lili si Ruxi. Fara cenzura :)

3 comentarii:

Liliana spunea...

ce m-ai prins la Ricky:)
Jon Bon Jovi a fost si prin mintea mea...

Cata O spunea...

wow ! ce post ! sunt speachless.. mersi Dina ca ai facut acest cadou fetelor de pe blog si nu numai, l-am urmarit fascinat pe jon bon jovi.. ce fenomen ! si ricky imi place, desi nu in asta neaparat.. la multi ani cu intarziere toturor fetelor de pe blog.. wow..

Anonim spunea...

Da... exact! Dina mersi pentru leapsa aceasta! A fost amuzant si interesant sa scormonesc in memorie dupa iubiri muzicale! Un exercitiu bun care mi-a trezit frumoase amintiri din diverse momente ale existentei mele pe planeta pana acum!
:)
Adriana

Trimiteți un comentariu