joi, 17 martie 2011

Small Faces - Itchycoo Park

inoportun ca de obicei, o mana apare la suprafata, in toata decrepitudinea in care a zacut inghetata sub zapada.. ce avem aici.. niste haine vechi, le punem frumos in mijlocul camerei si le dam foc.. fumul ineaca si asfixiaza peretii.. in mijlocul camerei tanara isi taie parul care cade, cade in valuri pe pamantul inecat in sangele eroilor maritiri.. iar pe fereastra fluiera un caine in altarul intersectiei unde preotul-politist dirijeaza.. in ochii cainelui, un al treilea razboi mondial ca o explozie uriasa.. pescuieste in gunoaiele de la macdonalds, macuniversitatea misterioasa a ereziilor inecate in ketchup... un san de femeie inchide botul cainelui care ar fi vrut sa latre in engleza dar nu poate.. le soleil qui danse dans mon coeur de chien...

6 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Cata O spunea...

o posibila primavara din atatea primaveri.. momentan nu as fi interesat, dar poate cine stie in viitor. meanwhile iti urez succes cu radio-ul.. keep up the god work..

vlad popic spunea...

Dupa mondiala explozie cainele nu mai vede... nu mai aude... e locked inside... doar miroase... metalic.. radioactiv... incet incet mintea i se descompune asaltata de radionuclizi... incearca sa fixeze amintirea sanului... dar ea se impresioneaza din ce in ce... elle devient floue... rastérisée... si latra fara sa se auda... fara sa'si mai aminteasca cum suna un latrat... nici nu mai stie de ce latra... ce inseamna latrat ? ce face? cine e? ce e? tout ça c'est du passé, mon vieux... prezentul... fiiin pulverizat... micile granule ale temutului El cesiu... invaluie... blana a cazut deja... Iar mecdonalts'ul.. oferteaza ciuperci uriase... fumurii... éclatantes... Mai e vreo speranta de ceva undeva? Ce'i aceea ? Iar le coeur... rasuna cristalin de unul singur intr'un suflet vid... demult plecat... dintr'un creier schweizer... Si el (el cine? el creierul) a crezut in civilizatie, in politist, in fluier.. in strada pavata (bitum, fabricat printr'un proces complicat pe baza carbonatelor reziduale petrolifere)... Acum crede in...?

Cata O spunea...

.. retelele de socializare postnucleara.. incearca sa trimita ajutoare colorate la sinistratii din spatele cortinei generata de prea multa vorbarie.. esentializeaza latratul.. isi ascute osul cu care, intr-o zi va iesi din curte si se va plimba pe strazi, prin gradini.. si toata lumea il va mangaia.. pe trotuar el va infiinta noua pace mondiala.. unde pisica va dansa cu cainele.. cainele va dansa cu alt caine.. si se va realiza un fel de conectare wi-fi la cotetz.. de unde cu putin efort, se va crea osul care nu se roade niciodata.. oricat l-ai roade.. pasesc pe frunzele de toamna.. pe cer e primavara si in cer se oglindeste imaginea cainelui supravietuitor.. pe pamant se rad morcovi in culori tomnatice.. pisicile dau din coada in ritm de whiskas.. pe balustrada o vrabiuta mi-a lasat un cadou nesperat si nedorit.. pe ce buton sa apas ca sa nu mai explodeze nimic.. sau mai bine sa nu apas nimic ? dar daca apas pe o pana de pescarus.. ce se declanseaza ?

vlad popic spunea...

Poate http://www.youtube.com/watch?v=vjfI3uSN8DQ ? Asa, pe alte tonuri, cumva legate... acelasi caine, alte credinte... contemplari...

Cata O spunea...

mda.. sufletu

Trimiteți un comentariu