marți, 26 aprilie 2011

Adrian Tutu - Sunt roman deci pot

La sugestia indirecta a Emei, iata un videoclip antologic, extras din subteranele internetului.. sa vedem cat rezista nereperat de dusmani.. spuneam antologic, pentru ca apare si castigatorul finalei de aseara a concursului romanii au talent.. in public a fost prezenta si casa regala, prin alteta sa, printul paul de romania

Later edit:
a fost atacat de dusmani...am inlocuit eu cu altul nereperat:

6 comentarii:

Ema spunea...

ei iaca deja l-au reperat dusmanii...
in public a fost prezenta si una dintre sursele de inspiratie ale lui Eminescu, cel "indraznet cu ochii" :-P
ce mai, toate talentele au fost adunate acolo

Cata O spunea...

da, da.. bine zici, nu stiu cat de indraznet era el de fapt, cat un tip practic, in orice caz. E ceea ce astrologii spun, un romantic-practic.. de cealalta parte, desi prin calcule stiintifice astronomii sunt cei care, mi se pare ca, paradoxal dau niste cecuri fara acoperire.. cine vrea, cumpara

am citit recent intr-o carte de popularizare a unor contra-mituri, ca emisferele cerebrale desi o pot face, nu functioneaza independent, cu alte cuvinte echilibrul dintre ele, comunicarea dintre ele sunt daca nu esentiale, atunci macar utile atat uneia, cat si celeilalte..

in acest context cred eu trebuie privita si imbinarea de mesaj si motivatie, excelent observate de Andra, fata din juriu, o fata careia. daca n-ai observa-o atent, ai zice ca dumnezeu i-a dat mai mult talent decat minte.. si totusi, ea dovedeste ca frumusetea nu e doar in ochii privitorului, ci este si un merit personal, asa cum nici intelepciunea nu e in ochii spectatorului care comenteaza, ci in cea a performerului activ.. in fata caruia, rand pe rand, ne coboram palariile..

fight copyright

Liliana spunea...

se pare ca alesul nostru incerca de mult timp sa se afirme si cu versuri mai indraznete decat "Iubiti-va parintii si Sunt roman, deci pot":

"Acum am vazut o p...da, mi-a zambit frumos"

http://www.youtube.com/watch?v=Jcz5s_Es4hc

Cata O spunea...

cu atat mai frumos..

Liliana spunea...

eram sigura ca asa o sa zici...

Anonim spunea...

Ajutati-mi imi trebuieshte negativul

Trimiteți un comentariu