marți, 14 iunie 2011

Ecosisteme- Fatboy Slim- Gangster ' tripin

Ai dreptate Cata, spatiul in care traim ajunge sa ne defineasca, surprinzator de mult. Dincolo de statusul unui cartier, si de oamenii pe care ii gasesti acolo,cred ca sunt obisnuintele pe care ni le formam legate de un loc, si de care nici nu ne dam seama cat ajung sa ne fie de necesare: fuga in papuci pana la magazinul din colt, plimbarea de seara alene pe aleea cu copaci umbrosi, statul pe banca in zilele cu soare langa locul de joaca, mangaiatul caniche-ului alb de la etajul 3...
Zilele acestea era sa dezvolt o nevroza din cauza perturbarii ecosistemului intim: mi s-a stricat masina de spalat. Cred ca senzatia de neputinta e comparabila cu a nu-ti putea folosi o mana...apropos de cum obiectele din jur devin prelungiri ale fiintei tale, si le percepi la fel de indispensabile ca propriul corp.
Si totusi...stiu ca undeva acolo zace in mine vagabondul virtual capabil sa colinde lumea doar cu un rucsac in spate, si sa se simta acasa oriunde ii va rade inima.
Pentru vagabondul din noi toti, ce-ar fii sa ne mai dinamitam din cand in cand ecosistemul, pana nu riscam sa ii devenim prizonieri cu voie:


1 comentarii:

Cata O spunea...

vaaai.. ai dat o lovitura imperialistilor cu clipul asta.. desi am lucrat 6 ani intr-o firma care se ocupa cu camerele de filmat slow-motion, nu le-am gasit niciodata o utilizare atat de buna cum le-a gasit grasu-slab

Trimiteți un comentariu