vineri, 27 ianuarie 2012

l'eau ferrugineuse -- bourvil

si ca sa mai indulcim putin protestele va recomandam sa beti ceva inainte :-) nu alcool bineinteles, noi suntem pentru o viata sanatoasa!
ci suc cu apa minerala!


Bourvil L'eau ferrugineuse - sketche par lemataf

4 comentarii:

Cata O spunea...

brusc ma simt un fel de astrov si voi sunteti un fel de serebreakov si elena andreevna. chiar credeti ca se face treaba din fund, vorba lu bunicamea? hai sa no ardem in politeturi dastea. noi suntem detasati. pe noi ne doare-n cot. nu exista.

Ema spunea...

n-am inteles comentariul tau, nu vad legatura intre serebreakov si fundul bunicii... dar ca idee generala eu ma refeream la protestele muzicale de pe blog pe care voiam sa le indulcesc pt ca trecerea de la protestatarul vysotsky la nostalgicul sonneveld este una cam brusca, iar bourvil e un bun intermediar si el protesteaza impotriva alcoolului dar in felul lui burlesc si simpatic :-)

Cata O spunea...

mda, si chiar si atunci.. iti vine un frate din vietnam fara picioare si tu ii povestesti cum te-ai luptat tu cu sticla acasa sa-i pui dopul.. ma rog.. toata asta se inscrie intr-o discutie mai larga despre viata. Pentru ca fiecare lupta pe frontul lui sa zicem, dar e o problema de afirmare a identitatii care nu trebuie sa devina atat de politica, ca nimeni nu-ti neaga tie existenta, cel putin nu eu. Sa nu ajungem in situatia in care unul care sta acasa sa zica, de ce v-ati dus voi acolo in Vietnam, ca oricum n-ati facut nimic, v-ati bagat intr-un razboi mlastinos, inutil, cand ala care a luptat saracul stia ca o face si pentru el, si pentru fratele sau de acasa.. e o problema de identitate, cum se vede, identitate prin asociere, sau identitate prin disociere.. ori problema n-ar trebui sa se puna asa.

Ema spunea...

noi te iubim :-)

Trimiteți un comentariu