joi, 5 aprilie 2012

Paul Arva - Iubeste-ma

E haios ca muzica asta, o amintire de la Folkustic, un festival de la Iasi azi mort, o ascultam adineaori in timp ce din apartamentul vecin se auzeau tipete, unul isi batea prietena la usa mea, si dadea cu pumnii si picioarele in usa vecinului pentru ca cateva secunde mai tarziu sa arunce de jos cu pietre in apartamentul vecin, sa sparga geamurile, in timp ce vecinul striga la un politist.. opriti-l va rog frumos.. Asadar iubeste-ma cu Paul Arva..

2 comentarii:

Ema spunea...

muta-te! :-)
acu referitor la cetatenii care striga disperati la politisti am mai auzit si alte povesti de genul asta - doua bande de interlopi romi se bat cu iatagane, sabii si cutite pe o straduta bucuresteana - oamenii, locuitori pasnici ai caselor de pe straduta respectiva suna la politie dar ce sa vezi politia e de fapt la coltul strazii dar asteapta sa se termine batalia :D in acest timp pasnicii locatari se aleg cu geamuri sparte, masini avariate + diverse alte pagube in urma bataliei stradale - si asta se intampla in zilele noastre in Bucuresti intr-o zona semi centrala; eu in afara de mitingurile din centru nu am vazut vreodata politia intervenind... dar e drept ca nu sunt f umblata

Cata O spunea...

pai nu reiese din postul meu, dar pe mine nu ma deranjeaza cu nimic daca oamenii se omoara la usa mea. De fapt ce m-a socat pe mine este tocmai faptul ca n-am simtit nevoia sa intervin cu nimic. nu e primul scandal pe care-l privesc de la geam. la subsol e un bar si se intampla frecvent sa iasa lumea pilita de acolo. uneori se si bat. dar mi se pare normal. si eu m-am batut in baruri si mi se pare normal. sunt porniri instinctive firesti si absolut normale. nu cred in solutia asta cu politia.
dar e o chestiune de proportii. trolii care se bat pe strada mea par sa faca asta cel putin o data pe luna in timp ce eu nefrecventand barurile o fac mult mai rar.
iar suprapunerea folkului cu bataia m-a socat un pic. pentru mine folkul inseamna prietenie. oameni care se intalnesc sa cante pentru o cauza comuna.

Trimiteți un comentariu