joi, 11 octombrie 2012

dream, a little dream & o, sole mio - max raabe & palast orchester

acest domn imi aduce aminte de ce germania e motorul europei de ceva vreme-ncoace - pentru ca nemtii sunt ai naibi de buni! fac de toate si le fac bine iar aici opera pentru tine Cata :D acest domn e o descoperire recenta gratie facebookului - iata ca e bun si el la ceva - desi in afara de mine si de inca vreo doi rataciti nu asculta nimeni ce se posteaza pe facebook - da, busu, e adevarat, sorry!

6 comentarii:

Cata O spunea...

nu cred ca busu asculta insa aici, si tocmai pentru ca nu asculta.. cel mai mult timp efectiv din viata l-am pierdut la astfel de spectacole - instalatii create de ingineri nemti si britanici !! da, sunt ai naibii de buni. dar degeaba. Si aici ma refer la teatru, bineinteles, la mai tinerii Katie Michell, Nicolas Stemann.. mai putin poate la batranii William Kentridge, Peter Stein sau la minimalistul Armin Petras sau la Ostermeier. Sunt doar niste nume care figureaza astazi si cu care m-am intalnit. Ei creaeza ceea ce eu as numi un spectacol tip Felix Alexa, un spectacol ingineresc. Am atat de putine repere sa-ti dau, si nu ma intelege gresit, imi plac spectacolele acestea, dar le lipseste ceva.. e prea mult orgoliu de regizor in ele si viata scapa printre degete..

Ema spunea...

de ce sa renegi? esti inginer si apoi daca esti si altceva e minunat, dar inginerul exista si va exista mereu, n-are niciun sens sa-ncerci sa-l omori ca nu vei reusi sa fii suprem ci doar cineva pe jumatate mort - poate daca ai ramane in relatii bune cu el ai putea dezvolta o noua forma de arta care sa te reprezinte mai mult, mai complet, in sinergie - fara a rupe puntile cu trecutul ca doar din asta suntem facuti, din trecut - pastreaza dar adauga, schimba,imbogateste, pune viata, de ce nu?!

Cata O spunea...

nu.

Ema spunea...

dar stii si de ce?
ce pacat! eu inca visez sa merg la Moscova! Dar stiu ca daca-mi tai picioarele am slabe sanse... sper ca tu stii mai bine ce faci
oricum, am retinut alegerea

Cata O spunea...

nu cred ca picioarele sunt cele care te pot duce acolo..

Ema spunea...

dar nici gandul nu-i suficient oricat m-as concentra :D

Trimiteți un comentariu